2777
2789

سلام قشنگا

جان سخت رو چن شب پیش دیدم

حالم گرف

چرا اینجوری با روان آدم بازی میکنن

کلی گریه ام گرف

بنظرتون فرزاد واقعا اعدام شد؟

اشکان رو نجات میده کسی؟

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم ولی وقتی ریلزاشو تو اینستا مبینم دلم میگیره

گند زدن بهش

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
به نظرت فیلم قشنگیه؟؟ارزش دیدن داره ببینم؟؟

اره خوبه عزیزم

چون تخلیه

فکر میکنم جان سخت اشکان باشه

فرزادم احتمال میدم خواب دیده باشه اعدامشو و یا اینکه لحظه اخر مادره رضایت بده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
فکر کنم اشکان میمیره ولی فرزاد مادر پسره رضایت بده

حیف گروهشون

این هانیه لعنتی مقصره

والا چی بگم

یهو قیمه هارو ریختن رو ماستا نمیدونم چجوری میخوان جمعش کنن این افتضاح به بار اومده رو

اغلب سریالها متاسقانه آخرش خوب جمع نمیشه از بس شیر و گاو و پلنگ قاطیش میکنن امیدوارم این اینجور نشه

چون تخلیهفکر میکنم جان سخت اشکان باشهفرزادم احتمال میدم خواب دیده باشه اعدامشو و یا اینکه لحظه اخر م ...

خداکنه

اینهمه جنگیدن نجاتش بدن 

خودشون ک مردن هیچ ،فرزادم ک اینجوری

والا چی بگمیهو قیمه هارو ریختن رو ماستا نمیدونم چجوری میخوان جمعش کنن این افتضاح به بار اومده رواغلب ...

دقیقا

کل فیلم ریتمش کنده بعد یهو تو یه قسمت اینهمه اتفاق