2777
2789
عنوان

میخوام به رفیق کراشم پیام بدم

149 بازدید | 20 پست

چندین ساله رو پسر همسایمون کراشم از رفتاراش متوجه شدم ا‌ونم بهم علاقه داره ولی پسر خیلی کم روییه کلا خانوادشون این مدلین بیست سال بیشتر تو این محله هستن ولی با هیچکس ارتباط یا حتی سلام احوال پرسی ندارن فقط پدرش یکم با پدر من احساس صمیمیت میکنه و در ارتباطه

خلاصه هرچقدر سعی کردم نتونستم آیدی یا پیجشو پیدا کنم ولی پیج یکی از رفیقاشو که اونم هم محل خودمونه رو پیدا کردم تو فالوراشو نگاه کردم ببینم شاید پیج کراشمو پیدا کنم ولی نبود فکر کنم اصلا اینستا نداشته باشه 

به نظرتون چی کار کنم یه راه حل بهم بدین که ضایع نباشه

و اینکه لطفاً یه عده نریزن تو تاپیک که کلا بیخیال شو قیدشو بزن و این چه کاریه و فلان و بهمان اگه میخواین اینجوری بگین چیزی ننویسید بهتره خودتونم خسته نمیکنید🙄❤️

لطفاً یه راه حل خوب بهم بدید خیلی دوسش دارم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی ننویس ولی 

اگه اون دوستت داشت خجالت و ... بهانست هر جوری بود میومد سمتت 

پسری که از یکی خوشش بیاد از کشور بغلیم باشه شمارشو گیر میاره  چه برسه شما همسایشی  الانم برو اولین نفر پیش قدم شو 

یا قبول نمیکنه غرورت له میشه یا قبول میکنه بعداااا. میکوبه سرت که مگه من گفتم باهم اوکی بشیم ؟؟؟ خودت گفتی!

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

چرا لقمه رو‌ تاب میدی دور سرت؟؟

خیلی راحت هر موقع تو شرایط مناسب دیدیش برو بهش بگو به یه قهوه می‌خوام دعوتت کنم و از خودش شمارش رو بگیر

میخوای خودتو بندازی سر زبون رفیقاش و اهل محل؟؟

مغرور هستن یا از این خانواده های پخمه و خجالتی هستن ؟ خب پیام بده به دوستش ما چی بگیم

نه خجالتین و ذاتا زیاد اجتماعی نیستن 

آخه نمیشه به دوستش پیام بدم بگم رو رفیقت کراشم شمارشو بده ضایع میشم اونجوری😕

من تجربه دارم به دوست طرف پیام دادم ناشناس 

پیچوند منو تازه من میخواستم بدونم رل داره یا نه 

اخرشم حتی به کراشم نگفته بو‌د منو 

پسرا خیلی بیشعورن به دوستش پیام نده یه راه دیگ برو خرید دیدیش ازش کمک بگیر یه راه پیدا کن