2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مذهب ودین بسیار بارزش هست ......وقابل احترامخانوداده ی من متعصب بود بیشتر

سلام عزیزم 

من هنوز به دخترم نگفتم چادر بپوش با اینکه میگه مامان برام بخر

می‌خوام یکم بزرگتر بشه خودش بخواد بپوشه

سلام عزیزم من هنوز به دخترم نگفتم چادر بپوش با اینکه میگه مامان برام بخرمی‌خوام یکم بزرگتر بشه خودش ...

شما فکرت بازه..میدونی ک خود دخترخانوم تون باید بخواد......ولی این همه حجاب رو دوس نداشتم ولی اجباربود 

بعد خواستگارتون چی شد؟پیگیری نکرد؟

ماعقدنبودیم ....ولی خاستگاری ک اومدن  قرارعقدگذاشته شد....قرار شد بعدچند روز همه چیز طبق روال پیش بره......بررگ فامیلشون کسالت داشتن گفتن بهتربشن عقدمیکنیم

بعد خواستگارتون چی شد؟پیگیری نکرد؟

طلاق گرفتن تواون خانواده سخت بود.....خونواده خودمم هیچ وقت حامی نمیشدم برای طلاق.....دیدم اوضاع خیلی سختی ایجادمیشه بای عقد....تصمیم درستی گرفتم وخودم رونجات دادم

طلاق گرفتن تواون خانواده سخت بود.....خونواده خودمم هیچ وقت حامی نمیشدم برای طلاق.....دیدم اوضاع خیلی ...

بهتر

چند سال دیگه خانواده ات دل شون برات تنگ میشه

فقط حواست باشه از سر تنهایی با هر آدمی وارد رابطه و ازدواج نشی

بهترچند سال دیگه خانواده ات دل شون برات تنگ میشهفقط حواست باشه از سر تنهایی با هر آدمی وارد رابطه و ...

اره بهتر...بدبخت میشدم کنارمردی ک هیچی حالیش نیس.........نه رو رابطه و جنس مخالف حساسم.خوشم نمیادباهرکسی درگیرباشم