2777
2789
عنوان

مدل دستگاه لیزرو چطوری بفهمم

160 بازدید | 28 پست

من دو جلسه اس کلینیک لیزرمو عوض کردم

قبلیا ژل میزدن بعد با دستگاه روش میکشیدن حالت دورانی این میشه مدل رولی درسته؟ 

الان این جدیده اصلا ژل نمیزنه و دورانی هم نیست

نقطه نقطه ای کار میکنه

یعنی دستگاهش شاتیه؟ 

اگه شاتی باشه خوب هست؟ 

حس میکنم خیلی کمتر از رولی ها جوابگو باشن

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاتیه اتفاقا رولی خوب نیس

جدی میگی؟ 

اخه برای لیزر خانگی هم شاتیه و میگن به درد نمیخوره

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

اسمشم دفعه بعد نگاه کن رو دستگاه نوشته

اره این دفعه میخوام نگاه کنم دفعه پیش عجله داشتم نشد

شاتی چطوریه شما میدونی؟ 

قیمت خونگی هاچقدره؟.

وخونگی بهتره یا رفتن به کلینیک؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اتفاقا برعکس فکر می‌کنی شاتیا بهتر جواب میدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قیمت خونگی هاچقدره؟.وخونگی بهتره یا رفتن به کلینیک؟

هرکسی یه چیز میگه

چندتا تاپیک تو نی نی سایت دیدم خیلی تعریف خونگی رو میکردن یسریا هم میگن نه

به من یکی دیگه هزینش داره فشار میاره واقعا 

اره این دفعه میخوام نگاه کنم دفعه پیش عجله داشتم نشدشاتی چطوریه شما میدونی؟

من تعریف شاتی رو زیاد شنیدم جلسه اولم شاتی رفتم حس کردم خوب نیست البته نظر شخصیمه 

الان دو جلسه با رولی میرم بیشتر راضیم

اتفاقا برعکس فکر می‌کنی شاتیا بهتر جواب میدن

تجربه داشتی؟ 

اگه اینجوری باشه که خداروشکر 

چون خیلی شک کرده بودم