2777
2789
عنوان

با شوهرتون مشكل دارين؟بياين يه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 43 پست

نود درصد توصيه هاي روانشناسي خانواده خطاب به زنهاست 

فقط ما بايد خودمون رو تطبيق بديم و تغيير كنيم با اخلاقاي بد آقايون

مثل قوانين و فقه مون نظريات روانشناسي رو هم مردا نوشتن

خيلي مواقع اخلاق خانوادشىونو ميدونن و اگه حق با شما باشه ميدونن ولي حرفي نميزنن كه دعوا نشه و وقتي ش ...

میدونن .حساسیت هنسرشونم میدونن ولی براشون اهمیت نداره.

چون مادرهاشون بهشون یاد ندادن زن داری رو ّاینکه وقتی ازدواج کرد پسرشون اولویت زنشونه.

و ارامشش

میشه برام دعا کنید🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونم فقط به من میرسه کم حرفه پیش خانواده و دوستاش حتی خونواده من اینقد حرف میزنه میگن بسه سرمون ...

سعي كنين درباره موضوعاتي كه دوست داره باهاش صحبت كنين و وقتي باهاتون صحبت ميكنه عكس العمل نشون بديد مثلا بخنديد سر تكون بديد جواب بديد و وقت بزارين بشينين مثلا وسط تعريفش بلند نشين بريد اشپزخونه بزارين متوجه بشه حرف زدنش و بودنش ارزش داره خودتونم از اتفاقاتي كه ميافته براش تعريف كنين

نود درصد توصيه هاي روانشناسي خانواده خطاب به زنهاست  فقط ما بايد خودمون رو تطبيق بديم و تغيير ...

فقط درمورد خانم ها نيست دو طرف بايد بهم اگاهي داشته باشن و اين سايت خطاب به خانم هاست و من رفتاراي اقايونو توضيح دادم 

میدونن .حساسیت هنسرشونم میدونن ولی براشون اهمیت نداره. چون مادرهاشون بهشون یاد ندادن زن داری رو&nbs ...

قبول دارم متاسفانه اقايون الان اكثرا فقط وظيفه خودشونو كار بيرون ميدونن و همين

ولي خانما درك بيشتري دارن و من ديدم سر مسائل خيلي كوچيك چ دعواهايي راه انداختن بالاخره ادما بأهم متفاوتن هركسي در كنار رفتاراي خوب رفتاراي بد هم داره

قبول دارم متاسفانه اقايون الان اكثرا فقط وظيفه خودشونو كار بيرون ميدونن و همين ولي خانما درك بيشتري ...

زن و مرد مکمل هم هستن.

وقای مرد و زن ازدواج میکنن.اولویت باید بشه طرف مقابل.

به قول بابام میگه مرد برای خانوادش جهاد میکنه.

زن هم همینطور.

کار خونه واقعا اسون تر از کار بیرون نیست.

وقتی زن نمیگه بابای من اینجوری کار میکرد.مرد هن نباید موقع اشپزی یا خانه داری به هنسرش بگه مامان من اینجوری غذا میپزه در ضمن اینکه اصلا خوشمزه نیست.

وقتی زنت از یه رفتاری ناراحته یا متقابلا مرد.شاید برای ما قابل درک نباشه ولی اینقدر باید طرفمون برامون ارزش داشته باشه که کمکش کنیم تو این حساسیت.نزاریم بیشتر بشه.

عیب های هم رو قبول کنیم.ّاز هم در مقابل دیگران دفاع کنیم.

به هم محبت کنیم.

ولی وقتی اینا یکطرفه شد.ولی زندگی شد نظر دیگران.ّولی وقتی حساسیت ها اصلا بهش اهمیت داده نشد.ّاین میشه ناراحت شدن این میشه اتباشته شدن این شروع دعواس.

حالا یه عده مثل من میان و میخوان حلش کنن.میخوان اگه میشه زندگیشونو نجات بدن.ّ

میان با هنسرشون صادقانه حرف میزنن.ّولی بازهن انگار نه انگار.ّ

این میشه دوهفته اصلا برات مهم نیست همسرت بهت زنگ بزنه یا نه

این میشع که به خودت بگی.برای چی بجنگم?

برای چی از ارزوهام بزنم.?

میرم از این زندگی.ّبه همین راحتی.

میشه برام دعا کنید🙏😔
زن و مرد مکمل هم هستن. وقای مرد و زن ازدواج میکنن.اولویت باید بشه طرف مقابل. به قول بابام میگه مرد ...

من اولشم توضيح دادم كه اگه با حرف منطقي درست نشد بايد از مشاور كمك بگيرين

رفتن و يا طلاق گرفتن اخرين راهه نه بهترين راه

زن و مرد مکمل هم هستن. وقای مرد و زن ازدواج میکنن.اولویت باید بشه طرف مقابل. به قول بابام میگه مرد ...

و اينكه توي همه مسائل نبايد الويت بشه طرف مقابل بايد به خودتونم ارزش بديد بعضي إز خانم ها از بس به طرف مقابلشون بها دادن و خودشونو نديد گرفتن كه إز چشم اقا ميافتن 

من اولشم توضيح دادم كه اگه با حرف منطقي درست نشد بايد از مشاور كمك بگيرين رفتن و يا طلاق گرفتن اخري ...

مشاوره رفتم.ّهم زن هم مرد.

هر دو ناراحت و متعجب بودن.

بعد از رفتن به مشاوره.و دوهفته مشاور با همسزم صحبت کرد.و من در موردحساسیت هام بار دیگه گفتم به هنسرم.

دقیقا چندروز بهش نخورد که یه اتفاقی افتاد دیدم فایده نداشته.

تلاش فقط یه طرفس.

پس تصمیم به جدایی گرفتم

میشه برام دعا کنید🙏😔
و اينكه توي همه مسائل نبايد الويت بشه طرف مقابل بايد به خودتونم ارزش بديد بعضي إز خانم ها از بس به ط ...

در مقابل خانواده ها.و دوستان و فامیل باید اولویت باشه.

پدر من در تمان زندگیش 5بار هم مسافرت مجردی نرفته.ّو چون جانبازه و دوست هم جبهه ایی داره.

مادرم خیلی وقت ها دیدم به پدرم پیشنهاد میده تو برو بهشون سر بزن برای ارامشت خوبه.

یا پدرم به جای رفتن با دوستاش به مسافرت خانواپش رو میبره مسافرت.ّ

به خانواده خودش هم اهمیت میده و کم نمیزاره.ولی اولویتش ما هستیم.ّ

میشه برام دعا کنید🙏😔
اگه همه راهاي ممكن رفته شده بله متاسفانه

خیلی حرف زدم.حتی برای این جبهه نگیره از خودمم بد گفتم.ولی واقعا فایده نداشته

هیچوقتم براش بد نخواستم.تنها دعام براش این بوده که زنی بگیره هم فرهنگ خودش و خانوادش.ّ

میشه برام دعا کنید🙏😔
خیلی حرف زدم.حتی برای این جبهه نگیره از خودمم بد گفتم.ولی واقعا فایده نداشته هیچوقتم براش بد نخواست ...

البته من كه هنوز ترم اخر روانشناسي ام ولي اساتيدمون هميشه ميگن هيچوقت نبايد به مراجعين واضح بگيم طلاق بگيرين ولي اگه واقعا دارين عذاب ميكشين و سختتونه ادامه دادن و مطمعنين كه هيچ جوره اقا عوض نميشن طلاق ميتونه نجاتتون بده ولي بازم اگه ميتونين طاقت بيارين صبركنين و اينكه نبايد از خودتون بد ميگفتين واقعيت بگين كه به فكر بره و فكر نكنه شما واقعا بديد و حق داره خودتونو از نظر شخصيتي قوي و محكم نشون بديد بريد كلاس ورزش اراسته باشين توي خونه جوري رفتار نكنين كه ميتونه شكستتون بده