2777
2789

یکی از فامیلامون هست

قشنگ میشه با رفتاراش کلیپ بسازی و پیج مخصوص به خودش بزنی

اصلا انقدر ادا دارن که نگو

مثلا دو ماه بود برای شیر سینک فیلـتر گرفته بودن

جای دیگه اب شیر نمیخوردن فقط اب معدنی 🤣

یا یه بار یه هفته ای رفتن ترکیه

به جان خودم هر بحثی که میشه یه جوری ربطش میدن

تازه به دوران رسیدگی رو به حد اعلا رسوندن

به شدت هم اهل پز دادن هستن

متأسفانه قطع ارتباط نمیتونم بکنم 

نا دیده گرفتن هم دیگه جواب نمیده

چه کنم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان منم آب لوله کشی نمی‌خورم یعنی اهل چ...هستم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

این جور که شما میگی داری حسادت میکنی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یکی از اقوام من این مدلیه

تو جمعا فقط سلام و خداحافظی باهاش دارم

باهاش همکلام نمیشم و وقتی صحبت میکنه سرمو با بچه‌هام یا گوشی گرم‌میکنم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اینا رو میگن که دیده بشن و توجه بگیرن فقط بی توجهی جوابه

اخه اینا رو حداقل جلو کسی بگن که تازه باهاش اشنا شدن

نه منی که به دنیا اومدنتم دیدم میدونم قبلا چی بودید 😂 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

این جور که شما میگی داری حسادت میکنی

به چیش 😐

مثلا به اب فـیلتر دارشون 😂؟

آب تصفیه شده ادا نیست ، شما لوله های شیر رو باز کنید ببینید چقدر رسوب داره خودتون هم دیگه دلتون نمی‌خواد بخورید از این آب 

ما هم جدیدا وصل کردیم به آبسردکن 

اما درکل اگر فکر می‌کنی خیلی پز میده باید فاصله بگیری یا همش بگی عزیزم به خوشی ،این زندگی شخصیتونه و اینا

میشه،بلاخره🌄🌱
نیشخند صدا دار

اخ این جوابه 😂🙏🏻

به چیش 😐مثلا به اب فـیلتر دارشون 😂؟

خب اگه غیر اینه بی محلی کن نیاز نیس انقد به خودت سخت بگیری

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.