2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکن‌منم‌یه‌مدت‌گیر‌داده بودم‌بردم‌پیش‌دوستم‌که‌کاردرمانی‌کار می‌کنه گفت اگه باهات بازی می‌کنه بغلت می کنه کارایی که‌می‌گی‌انجام‌می ده یعنی صد در صد اتیسم‌نیست بعدم‌می‌گن از قیافه مشخص نیس کاملا از قیافه هاشون مشخصه که یه‌مشکلی‌دارن

خیلی نگرانم

ببین همه بچه ها یه کارایی می کنن بعد تو فضای مجازی بولد می کنن که آره هرر بچه اینو انجام داد این‌مشکلو‌داره پسر دایی من حرف نمی زد لباس نمی‌پوشید و عاشق چیزایی بود که می‌چرخیدن من تو‌دلم همش‌نگران‌بودم‌که آره این اتیسمه ولی هزار‌ماشالله الان یه پسری شده مودب و درس خون هیچ‌مشکلی هم‌نداره

با سلام خدمت همه بزرگواران همراه

در پی افزایش بیش از صد درصدی نرخ خدمات توانبخشی و روزهای سخت کودکان و خانواده های اتیسم ایران

بسیار قدردان حمایت شما هستیم اگر در امضای این کارزار و بازنشر آن ، حقوق پایمال شده کودکان اتیسم را مورد حمایت همدلانه خود قرار دهید.

پیشاپیش از حمایت بی دریغتان سپاسگذاریم

karzar.net/204481

#سلامت_گروگان_نیست

‍ 

لطفا به مادرانی که نیاز دارن این اطلاعات رو بدید،خانم دکتر ولا موسوی رو تو گوگل سرچ کنید ویس هاشون رو گوش کنید برایه بچه های این شکلی درمان داره ایشون میگن اتیسم وجود نداره و بخاطر یسری چیزها بچه ها اینجوری میشن که درمان داره البته نه با دارو و کاردرمانی هایه بیخود ،خواهش میکنم اگه شک به اتیسم هم دارید حتما گوشکنید پادکست هایه خانم موسوی رو واقعا عالیه حتی برایه مادرانی با بچه هایه سالم هم راهنمایی هایه خوبی دارن