2777
2789

خلاصه بگم همسر من به شدت رفیق باز بود به مرور زمان حضورش کمرنگ کردم 

امروز سیزده با همکاراش ویلا رزرو کرده بود و رفتیم 

که شروع کردن به مصرف مواد و تعارف همسر من 

و همسرم با شناختی که از اخلاق من داشت میدونست چقدر واکنش بدی نشون بدم نزدیک نشد 

اما تو ماشین موقع برگشت...

حسابی عصبی بود منم گفتم اصلا از مواد کشیدنشون خوشم نمیاد گفت که مگه مال تورو می‌کشه ؟؟؟

و اینکه با من دعوا همسرای رفیقم مگه چیزی گفتن به شوهرشون اما تونمیداری من تو جمع راحت باشم همکاران میگن من از تو می‌ترسم و و ...

واقعا چه انتظاری همسرم از من داره بگم برو بکش؟؟

جون کندم تا پاش از این رفیق بازی ها کشیدم بیرون 

چرا باید فکر کنه زن های همکارشون پایه آن اما من برج زهرمارم؟؟ 

چرا آنقدر تصورش در مورد مواد خوبه ؟؟؟

هر موقع هرررر جا  بریم از چیزی من محرومش کنم تا صبح با من بحث می‌کنه واقعا چیکار کنم 

تقصیر شماس که اصن بهش رو دادی ۱۳ به در و با رفیقای پلشت شوهرت گذروندی

حق با توعه بزار تا هروقت دوس داره قهر بمونه بجاش ادب میشه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش ازش تشکر میکردی میگفتی ممنون که قاطیشون نشدی تو مرد بزرگی هستی و از این چرت و پرتا که مردهادوست دارن دیگه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

حق با شما بوده و همسرتون اشتباه اگر با یک شب تا صبح دعوا کردن کوتاه میاد تحمل کنین ولی از موضع خودتون پایین نیاین . و از این دوست ها دوری کنین

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

حق با توعه تویی ک زحمت کشیدی واس اینکار نباید انتظار داشته باشی واس خاطر رفیقاش بره سمتش باز مردا همینن اخلاق گند دارن

منم بعد از سیزده بدر بخاطر اینکه داشت با مادرش صحبت میکرد گفتم گوشیو بده منم صحبت کنم مادرش گوشی داد ب پدرش منم گفتم خودم میزنگمشون

دعوای بدی کردی ینی فاجعه ک اره ما مسخره توییم یبار دیگه مادرت زنگ بزنه بگه کوشیو بدی بمن با من کار داشت بهم بدی گردنت میشکونم💔💔💔💔💔💔

میشه برام دعا کنی منم حس شیرین مادر شدنو تجربه کنم🥲؟؟؟ 🌱 ممنونم خاهر قشنگم🙃🌹