2777
2789
عنوان

دنیا خیلی نامرده

50 بازدید | 8 پست

وقتی صمیمی ترین دوستت بهت حسادت میکنه 

حتی خواهرت چشم دیدن تورو نداره و بزور تورو تحمل کنه 

حتی پدر ومادرمت به زبون میارن که تو هیچ کار مفیدی تو زندگیت نکردی و اعتراف میکنن که از شنیدن صدات متنفرن و یه آدم مزخرفی اصلا

ما هیچکی رو جز خودمون تو زندگی نداریم

مگه خودمون یه کاری واسه خودمون کنیم 

وگرنه هرکاری کردم هیچکی ندید ولی اگه یه اشتباه یه شکستی خوردم همه چشماشون بینا شد و سعی کرد عداب وجدان بیشتری بهت بدن

فقط دلم میخواد زودتر مستقل شم

چیزی که منو خیلی آزار می ه اینه که من همیشه احترام بزرگتر رو نگه داشتم و از خودم زدم که بقیه آزار نبینن 

ولی همیشه اون آدم گستاخ و باسیاست کانون توجه بوده و آدم خوبه شده چون انقدر ارومبودی که یه بار ساز مخالف بزنی میشی آدم گستاخ و احمقی که ازت انتطار ندارن و کسی خط قرمزات براس اهمیت نداره ولی کسی که از همون اول چنین رفتاری داشته به بقیه حدومزرهاشو نشون داده 

تو این جامعه بچه خوبه باشی باختی 

ببین دوست عزیز نمیخوام بگم آدمه بدی هستی ولی نمیشه که همه اشتباه کنن.یه خود شناسی انجام بده 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دوست عزیز نمیخوام بگم آدمه بدی هستی ولی نمیشه که همه اشتباه کنن.یه خود شناسی انجام بده

حرف شما کاملا درسه،همه که اینجوری نیستن مسلما منم مشکل کم ندارم  بشدت حساسم قطعا همون کسی که شاید با حرفات آزاد داده بهت خوبی های زیادی  بهت کرده و نباید در تطر نگرفت

ولی گاهی آدم از بعضیا انتظار نداره و آزار میبینه 

حرف شما کاملا درسه،همه که اینجوری نیستن مسلما منم مشکل کم ندارم بشدت حساسم قطعا همون کسی که شاید با ...

ببین به جا باید برسی که از هیچکی هیچ انتظاری نداشته باشی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

دقیقا خودمون و خدای خودمون انتظار از دیگران کاملا اشتباهه

بشخصه خودمم واقعا خستم از همه.در حدی که دارم از ایران میرم.دارم میرم تا یه جا باشم که هیچکی رو نشناسم.در واقع دارم از همه فرار میکنم.