2777
2789

سلام من برای سلامتی پسرم نذر طلا کرده بودم الان زندگیم یه جوره که خودم بیشتر به این طلا احتیاج دارم. نذر امام رضا کرده بودم 

الان داشتم اداب نذر رو میخونم نوشته بود اگر به اختیار هم نذر رو ادا نکردی باید کفاره بدی 

10نفر سیر کنی یا نتونستی 3روز پی درپی روزه بگیری

میخام بدونم همین چیزی درسته اگر کفاره بدم نذر از گردنم میفته 

یا اگر نشه میتونم اون طلا رو خرج کنم بعدا چندین سال بعد تهیه کنم و نذرم رو ادا کنم 

پسرت خداروشکر شفا پیداکرد

هم روزه بگیر

هم برا امام رضا حتما ی غذای نذری چیزی درست کن

چون نذر سنگینی کرده بودی بنظرم باید جبران کنی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

پسرت خداروشکر شفا پیداکردهم روزه بگیرهم برا امام رضا حتما ی غذای نذری چیزی درست کنچون نذر سنگینی کرد ...

خودم تو فکرمه برای چندتا نیازمند غذا درست کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمی دونم که بخوام راهنماییتون کنم

اما دفعه بعد لطفا نذری انجام بدید که توان ادا کردن و داشته باشید

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

پسرت خداروشکر شفا پیداکردهم روزه بگیرهم برا امام رضا حتما ی غذای نذری چیزی درست کنچون نذر سنگینی کرد ...

حالا نظرت گناه میکنم اگر ادا نکنم اگر کفارشو فقط ادا کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنی

اسی پرسیدم اینو‌گفتن

کفاره نذر: طبق فقه اهل تسنن و تشیع، در صورتی که نذر شما در شرایطی باشد که نتوانید آن را انجام دهید (چون در حال حاضر به طلا نیاز دارید)، لازم است کفاره بدهید. کفاره می‌تواند شامل دادن غذا به ۱۰ نفر یا گرفتن روزه به مدت سه روز باشد، همان‌طور که شما اشاره کردید.

آیا نذر از گردن شما می‌افتد؟: اگر شما کفاره را به درستی پرداخت کنید، نذر از گردن شما می‌افتد. پس از پرداخت کفاره، احساس راحتی خواهید کرد که نذر خود را صحیح ادا کرده‌اید.

خرج کردن طلا: اگرچه می‌توانید طلا را خرج کنید، اما باید در نظر داشته باشید که در این حالت نذرِ اصلی شما هنوز بر دوش شما باقی خواهد ماند. بنابراین بهتر است پس از تامین شرایط لازم برای پرداخت نذر (ایجاد شرایط مادی و معنوی) و بعد از آن، طلا را تهیه کنید. در این صورت، انجام صحیح نذر و ادای آن به جا آورده می‌شود.

توجه به نیت: در هر صورت، مهم‌ترین نکته نیت شماست. اگر واقعا نیت شما خیر باشد و در این شرایط به دنبال حل مشکلات باشید، خداوند رحمت و برکت خود را بر زندگی شما خواهد نهاد.

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

اسی پرسیدم اینو‌گفتنکفاره نذر: طبق فقه اهل تسنن و تشیع، در صورتی که نذر شما در شرایطی باشد که نتوانی ...

مرسی عزیزم یه سوال دیگه اگر یه زمان شرایطش باشه  برای ادای نذر ولی همون کفاره رو بدم کفایت میکنه 

ممنون میشم اینم جواب بدی فقط کفاره بدم 

یه دنیا سپاس