2777
2789

عاشق بوی سیگارشم ولی کاش فرهنگ داشت بعدش سیگارش رو پرتاب نمی کرد که بیوفته تو تراس ما😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیدونم بهش فحش بدم یا بگم‌دمش گرم ..😁

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اسم سیگارش چیه

وینستون رنگ جلدش آبی سفیده 

همیشه هم جلدش رو پرتاب می کنه میوفته تو خونه ما😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بهش تذکر بده

سیگاراش تو تراس کل طبقه ها میریزه همسایه ها اینقدر بهش گفتن😂

وینستون رنگ جلدش آبی سفیده همیشه هم جلدش رو پرتاب می کنه میوفته تو خونه ما😂

اره بوش خوبه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

سیگاراش تو تراس کل طبقه ها میریزه همسایه ها اینقدر بهش گفتن😂

مرد یا زن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

منم عشق بوی سیگارم 😂

وای عالیهه

مرد یا زن

نمی دونم والا

دلم سیگار خاس 😂

سیگار میکشی؟

من تا حالا نکشیدم ولی بوی سیگار این عالیه دلم می خواد یکی بگیرم فقط روشنش کنم بوش بیاد😂