2777
2789
عنوان

لانه گزینی

74 بازدید | 9 پست

سلام.

روز ۲۱ سیکلم هستم.. لتروزول خوردم.. الان دارم شبی دو تا مدروکسی پروژسترون میخورم.. دیشب شب هفتم بود که خوردم.. معمولا تا ده شب می خورم و اگه بارداری رخ نده، چند رو بعدش خونریزی دارم. ولی امروز صبح لکه خون داشتم. ممکنه لک لانه گزینی باشه؟ روز ۱۷ سیکلم نزدیکی داشتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عجله نکن برای هرکسی متفاوته لک لانه گزینی خیلی کمه و رنگش معمولا هم فرق میکنه اگه زیاد شد ک پر ...

سلام. ممنونم از حضورتون. نه زیاد نشد همون روز قطع شد. روز بعدی ترشحاتم یکم قهوه ای بود‌. تا حالا این مورد رو وسط سیکل نداشتم. ان‌شاءالله که خیره 

عزیزم عجله نکن برای هرکسی متفاوته لک لانه گزینی خیلی کمه و رنگش معمولا هم فرق میکنه اگه زیاد شد ک پر ...

نمی دونم چی بود ولی دیروز پریود شدم.. نه خوشحالم نه ناراحت.. خنثی خنثی... تو یه حالت بلا تکلیفم.. خودمم نمی دونم بچه میخوام یا نه

نمی دونم چی بود ولی دیروز پریود شدم.. نه خوشحالم نه ناراحت.. خنثی خنثی... تو یه حالت بلا تکلیفم.. خو ...

ناراحت نباش عزیزم مصلحت مارو خدا بهتر میدونه من خودم از خدا بزور بچه خواستم ناشکری کردم توی ۳ ماهگی سقط شد ....خیلی بچه دوست داشتم واقعا این موضوع اذیتم میکرد ولی خب ازش خواستم هر موقع خودش صلاح دونست بهم بده ولی سالم