2777
2789
عنوان

بیاین بگین پولداری ناگهانی اطرافتان چیکار کردن یهو پولدار شدن😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 32 پست
هر کی بگه از کشاورزی پولدارم شدم داره چرت میگهشک نکن یه جا کارش میلنگه

نه عزیزم دروغ نمیگه . منظورم از پولدار کارخونه دار و میلیاردر های آنچنانی نیست . همینکه پرایدشونو کردن یه ماشین خارجی یه خونه خریدن .

چرا دروغ باشه ؟

من نزدیکانم که باهاشون همسرم سر زمین رفتن و محصولشو همسرم فروخت چون سر زبون دار تر از خود اون بنده خدا بود . 

مطمعنی چون محصولشونو خودمون فروختیم منتها زمین نداریم و پول اجاره کردنم نداریم . وگرنه واقعا پر سوده🥲

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش به زودی  پشت سر منم بگن فلانی یهو پولدار شد چکار کرد

چه حالی میده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

پولداری رو تو چی میبینیچی داشته باشه میگی پولداره؟

من خودم الان پولدار به کسی میگم که ماشین خارجی غیراز چین داره

خونه تو محله خوب داره

تحصیلات و شعل خوب داره

در قید کار خونه نیست و کارگر تو خونش داره

تفریحاتش کامله 

از نطر ورزش و تراپی و مسافرت و پوشش و برند پوش باشه

بااینهمه اصلا درامدش ته نداشته باشه

اینها ادمهای نسل اندر نسل پولدارن

یه شبه ها فقط کار خلاف 

والسلام

بعضی ها نه حقو نا حق می کنن نه گنج پیدا می کنن ولی تا کارشون قطعی نشده به کسی چیزی نمی گن، مثلاشبانه روز دارن تلاش می کنن و پول جمع می کنن تا خونه و ماشین بخرن ولی هیچی به کسی نمی گن و سر و صدا هم ندارن خب طبیعتا کسی ازشون انتظاری هم نداره، بعد یهو میبینی خونه و ماشین خریدن، بقیه فکر می کنن اینا یه دفعه پریدن بالا ولی در واقع مدت ها تلاش پشتش بوده