2777
2789

من و داداشم7سال فاصله سنی داریم مامانم میگه اگ2سال بینتون فاصله میبود بهتره🤷🏻‍♀️

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه دارم ۲۴ سالمه الحمدالله یکی ۲۶ ماهشه یکی هم ۹ ماه به خودتون فرصت بدید وقت واسه بچه دار ش ...

سخت نیست واستون؟ دوتاشم کوچولو 

من به خودم باشه دوست دارم ۱۰ سال دیگه بیارم، ولی همسرم میگه دوسال دیگه

معمولا میگن دو و نیم تا سه سال تفاوت سنی، بهترینشه.

اما هرررررموقع ک بیاری سخته. 

بچه های من ی سال بینشونه،پییییییر شدم. هنوزم کوچیکن. همه میگن بزرگ شن بهتر میشن، نمیدونم. 

بچه های داییم سه سال بینشونه،زنداییم میگه خیلییییی سخته. بچه های دوستم 6 سال بینشونه، میگه خیلی سخته. 

میخام بگم هرسنی باسن،برا مادر خیلییییی سخته. 

پس زودتر بیار ک لااقل ب درد هم بخورن و همبازی و هم فکر و هم زبون باشن

معمولا میگن دو و نیم تا سه سال تفاوت سنی، بهترینشه.اما هرررررموقع ک بیاری سخته. بچه های من ی سال بین ...

اره بزرگتر که میشن راحت میشی دیگه نمیخاد ب فکر بچه دیگه باشی

ی دختر دارم ی پسر دیگه بیارم تمومه 

مرسی بابت راهنمایی 

بهشت زیرپای مادراست واقعا

سخت نیست واستون؟ دوتاشم کوچولو من به خودم باشه دوست دارم ۱۰ سال دیگه بیارم، ولی همسرم میگه دوسال دیگ ...

باهمسرتون به توافق برسید

کم کم میخوام دخترم از شیر بگیرم بله سخت هست ولی تنشون سالمه دنیا میارزه

چقدر؟

پسربزرگم ۵سال ونیم فاصله داره ازکوچکی وخیلی ملاحظه ورعایتشومیکنه چون متوجه بزرگتریش وکوچک بودنش هم هست ولی حال نمیکنه باهاش خیلس وقتا چون بازی مشترکشون کمه پسرای خواهرم حدودا۳سال فاصله دارن جفت همن.ولی خب طبیعتا توسن پایین تنش بیشتری هم باهم داشتن

سخت نیست واستون؟ دوتاشم کوچولو من به خودم باشه دوست دارم ۱۰ سال دیگه بیارم، ولی همسرم میگه دوسال دیگ ...

ده سال فاصله افتضاحه.بچه های برادرم اینن یکی دانشجویکی دوم دبستان.دنیاهای متفاوت وبی ربط وکم به دردهم میخورن

پسربزرگم ۵سال ونیم فاصله داره ازکوچکی وخیلی ملاحظه ورعایتشومیکنه چون متوجه بزرگتریش وکوچک بودنش هم ه ...

پسرم سه سال ازدخترم بزرگتره وبه شدت حسودشه ولی چون خشمشو متوجه برادربزرگترش میکنه فعلا دخترم درامانه ازدستش تابعدچه شود نمیدانم