2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رفتار تو مادر و پدرا سمی عادیه

تنها راهش بیخیالی من اولش خیلی گیر میدادم که مامانم این رفتار رو میکرد بعد که دعوا شد و کلی حرص خوردیم و کلی کتک کاری شد تهش به این نتیجه رسیدم که بیخیال بشینم تو اتاقم الان انقدر احساس خوبی دارم وقتی بیخیالی رو امتحان کردم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

اومدم بگم باباتم حالش از توبهم میخوره دل ب دل راه داره😂🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

این رفتار تو مادر و پدرا سمی عادیه تنها راهش بیخیالی من اولش خیلی گیر میدادم که مامانم این رفتار رو ...

بیخچالی خوبه ولی آدم دلش میگیره هر روز هر روز حال هوای خونه خفست

اومدم بگم باباتم حالش از توبهم میخوره دل ب دل راه داره😂🤣🤣

ن نمیخوره من بهش احترام میزارم فقط دلم واسه مامانم و خانوادم و خودم که هر روز تحملش میکنیم میسوزه

بیخچالی خوبه ولی آدم دلش میگیره هر روز هر روز حال هوای خونه خفست

ماهم همینجوریم عزیزم با دوستات سعی کن صحبت کنی و باهاشون خوش و بش کنی همه چیزو فراموش میکنی من خودم وقتی با نامزدم صحبت میکنم با دوستم صحبت میکنم کلا حالم بهتر میشه و روزا برام میگذره

ولی بازم خیلی افسردگی و ناراحتی میاره این جو ولی دیگه راهی نداریم 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
ن نمیخوره من بهش احترام میزارم فقط دلم واسه مامانم و خانوادم و خودم که هر روز تحملش میکنیم میسوزه

عززیزمم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.