2777
2789
عنوان

قبلاً چقدر ذوق 13 بدرو داشتم

193 بازدید | 17 پست

وقتی بچه بودم چقدر ذوقشو داشتم از چند روز قبل برنامه میچیدیم که کجا بریم چی درست کنیم دعا میکردم بارون نیاد سبزه مونو برمیداشتیم و می‌رفتیم 

امسال انگار نه انگار که سیزده بدره شرایط زندگیم اینقدر پیچیده و سخته که اصلا خبر نداشتم امروزه نه عیدی داشتم نه هفت سینی درست کردم نه سیزده بدری رفتم البته چندین ساله تو این شرایطم و امسال هم بدتر از هر سال بود برام 

کاش این زندگی عذاب آور من تموم بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما اینطورهخودم پر از غم داغ برادرم هستمبعد همسایه بغلی ما کلی مهمون داره و صدای خنده هاشون داره ...

خدا بیامرزه عزیزم 😔

آره واقعا منم میبینم خیلیا خوش و خرمن میگم فقط خوشی من برای خدا زیادی بود 

خدا بیامرزه عزیزم 😔آره واقعا منم میبینم خیلیا خوش و خرمن میگم فقط خوشی من برای خدا زیادی بود

انگار خدا هم فقط به ما زورش رو نشون داد

تمام این ایان عید رو فقط خونه بودم و بهشت زهرا

اونوقت استوری های فامیل از لحظات شادونش دیوونم میکنه

هیچ کس مثل من و خانواده ام برای خوشبختی تلاش نکرد و الان هیچ کس مثل ما تو غم و اندوه نیست

انگار تلاش ما هیچه فقط خواست اون مهمه

انگار خدا هم فقط به ما زورش رو نشون دادتمام این ایان عید رو فقط خونه بودم و بهشت زهرااونوقت استوری ه ...

آره منم به این نتیجه رسیدم که نه تلاش نه دعا نه هیچ چیز دیگه ای تو زندگی مون تاثیر نداره همه چی از قبل تعیین شده 

هر چقدر بیشتر التماس خدا رو میکنیم انگار زورشو بیشتر نشون میده من که دیگه هیچی نمیخوام ازش 

آره منم به این نتیجه رسیدم که نه تلاش نه دعا نه هیچ چیز دیگه ای تو زندگی مون تاثیر نداره همه چی از ق ...

الهی دورت بگردم برات یه زندگی خیلی قشنگ آرزو میکنم ، ما آدما زنده ایم به امید ، چاره ای نداریم 

الهی دورت بگردم برات یه زندگی خیلی قشنگ آرزو میکنم ، ما آدما زنده ایم به امید ، چاره ای نداریم

ممنون عزیزم خدا به دل تو هم آرامش بده 

من هیچ امیدی ندارم فقط منتظر مرگمم 😔

خدا نکنه هنوز اول راهیمن خودم تو‌ ۲۹ سالگی ازدواج کردم و خدا رو شکر شوهرم آدم خیلی خوب. محترمیه

دلم ازدواج کردن نمیخواد دیگه 

از این همه رنج و عذابی که کشیدم خسته ام روح و روانم واقعا بیمار شده قلبم به درد اومده از این همه اتفاقای بد زندگیم 

خسته ام خیلی زیاد کاش میشد بمیرم تا ذهن و روحم به آرامش برسه