2821
2789

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید ،من موهام جدیدا بعضیاش از ریشه فر در میاد در صورتی که موهای خودم لخت بوده یه حالت زبرم پیدا کرده،بنظرتون پسرونش کنم و روغن تراپی و ویتامینه رو شروع کنم یا همینجوری که بلنده درمانش کنم؟قبلیا که فرفری شدن هم در مان میشه اینجوری؟

چیکارش داری 

خودتو کچل میکنیا

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میشه درمانش کرد کوتاه نکن حیف تا کی دوبارهاونقدر بلند میشه..

نمیدونم با روغن تراپی بطور دائم اخه خوب میشه یا نه،چند بار کراتین کردم قبلا احساس میکنم از اون موقع موهام اینجوری شد بدتر 

نمیدونم با روغن تراپی بطور دائم اخه خوب میشه یا نه،چند بار کراتین کردم قبلا احساس میکنم از اون موقع ...

کراتین تاثیرداره بعضیا ریزش هم پیدا می کنن.. 

باز از همونی که تجربه داره ( همونجا که می خوای پروتیئن تراپی کنی)   بپرس 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

خیلی حساس شدم بهش 🤦‍♀️

عوضش بعدا کلا کلاه گیس میذاری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792