2777
2789
عنوان

حق الناسو جدی بگیرید

223 بازدید | 21 پست

مادرهمکارم خیییلی خانم خوب و مومنی بود

اهل نمازشب نمازاول وقت قران و....به حلال وحرام اهمیت میداد

دوماهه فوت کرده  

حالا اومد به خواب یکی ازدختراش  توعذاب بود به دخترش گفت ۵۰۰هزارتومنی که گردنمه رو به طرف بده

ولی نگفت این ۵۰۰ تومن مال کیه

تااینکه بچهاش تحقیق میکنن میفهمن مرحوم برا یکی ازاقوام ختم قران برداشته ولی یکی دوصفحه بیشترنتونست بخونه همون حین بود که بیمارمیشه و میره آی سیو...

طرف گفته اشکال نداره من پونصدتومنو نمیخوام

ولی دخترای مرحوم زنگ میزنن از مرجع تقلیدمیپرسن

مرجع تقلید میگه چون این پول هدیه قرآن بوده بایدحتماپسش بدین

دیگه پولو پس میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی که هیچ کدوم از اقوام پدریم رو که حق مارو خوردن رو نمی بخشم به هیچ عنوان

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

بقول حاج احمد کافی خدا بیامرز توبه مال مردم خوردن مال مردم دادنه الهی العفو گفتن نیست که. برنامه محف ...

اگه کسی حق الناس گردنش باشه ولی دسترسی به طرف نداشته باشه چطوربایدجبران کنه؟

ومنی که هیچ کدوم از اقوام پدریم رو که حق مارو خوردن رو نمی بخشم به هیچ عنوان

هنوز که هنوز دارن مارو اذیت می کنن 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

اگه کسی حق الناس گردنش باشه ولی دسترسی به طرف نداشته باشه چطوربایدجبران کنه؟

فک کنم باید ردمزالم بدد

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار