2777
2789
عنوان

کاهش وزن

235 بازدید | 27 پست

امروز سیزدهم فروردین و آخرین روز بخور بخواب و تفریحاته

بیاین از هدف هایی که برای امسال گذاشتین بگین

من پارسال ۱۵ کیلو کاهش وزن داشتم و به هدفم رسیدم، امسال میخوام ۷۰ درصد انرژیمو بذارم روی زبان خواندن

شما چی؟ کاهش وزن بدون بازگشت داشتین یا میخواین داشته باشین؟

مربی نیستم و تبلیغاتم نیست نگران نباشین😁 فقط میخوایم اطلاعاتمونو باهم به اشتراک بذاریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پزشک نه دارو و نه رژیم سختی بود، خیلی راحت کم شد و دیگه بر نگشت توی این شیش ماه.شما چطور؟ تاحالا ...

خب مسأله همین جاست که چه طور کم کردی که هیچ کدوم نبوده و راحت بوده. 

من رژیم گرفتم از مشاور تغذیه به وزن دلخواه هم رسیدم ولی  کم کم دوباره برگشت چون متوجه نبودم همین یه کوچولو از هرچیزی خوردن چقد کالری داره. 

الان میخوام دوباره شروع کنم ان شاء الله. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
خب مسأله همین جاست که چه طور کم کردی که هیچ کدوم نبوده و راحت بوده. من رژیم گرفتم از مشاور تغذیه به ...

خب اینکه میپرسم برنامه غذاییتون و میزان تحرک در چه حده برا اینکه بتونم راهنماییتون کنم

ببین با رژیم و دارو نمیشه وزن کم کرد و ثابت ماند چون دکتر تغذیه اولین کاری که میکنه شمارو از تمام تنقلات مثل شیرینی و چیپس و پفک و لواشک و تخمه محروم میکنه، و متاسفانه آدما از هرچیزی که محروم بشن بعد چند وقت ناخواسته میلشون به همون سمت میکشه

تحرک کم در حد کارهای خونهغذا خوردنم هم نا منظمه

ببین کار خونه که اصلا تحرک محسوب نمیشه هرچقد هم سنگین باشه

من یه روتین میذارم به ترتیب انجام بدین ببینین نتیجه ش چطور روی دراز مدت اثر گذاره