2777
2789
عنوان

واقعا دیگه مدرسه حال بهم زن شده

413 بازدید | 45 پست

دوره ما انقد سخت نمی‌گرفتن مگه چیشد

همه چیز یاد گرفتیم و مادرامون هم اصلا اذیت نشدن 

الان هم بچه هم مادر روانی کردن انقد تکلیف میگن 

خدا نکنه یکمش بمونه فورا پیام میدن به مامان بدبخت

امروز پسرم می‌گفت بمیرم راحت میشم از درس و مشق 

کلاس چندمه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا یه جمع ساده روانقدرمیپیچونن که حدنداره مگه چش بوداونجوری

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

من کنکوریم و هنرستانی... از دوشنبه هفته پیش تا فردا تو یه هفته بهمون گفتن ۵۴ تا طرح از برندای مختلف بکشیم ۵ دست لباس با تکنیکای مختلف بدوزیم چندتا تحقیق و پاورپوینت و طرح و عکس برا چیزای محلی گیلان و مازندان درست کنیم... جدا از اون برا درس عمومیا امتحان میان ترم دینی و دانش فنی و فارسی و سلامت بهداشت و دفاعی رو تو این هفته ازمون گرفتن و چون کنکور دارم با همه اینا باید سعی کنم روزی ۶ یا ۸ ساعت درس بخونم 

اتفاقا زمان ما که بیشتر مشق می گفتن.

تایم مدرسه مون هم بیشتر بود.

پنجشنبه ها هم می رفتیم.

بعدشم ملاک نمره بود نه اینجوری توصیفی!!!!

معلم ها هم بی ررررحححم، می زدند هااااا.

الان میشه به بچه بگه بالا چشمت، ابروئه، مادر و پدر مدرسه رو روی سر بدبخت خراب می کنند.

اشتباه نشه معلم نیستم ولی واقعا بچه های حالا خیلی بهتر از زمان ما هستند.