2777
2789
عنوان

بنظرتون برم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 64 پست
مدل تلاشت رو عوض کن دیگه تلاش های قبل رو نکن یکم خلاق تر باش .خود من اگه مرد باشم و زنم بره قهر و بچ ...

بچه هارو که نمیذاره ببرم میگم که با پدرشوهر م هم یکسال قطع ارتباطم

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سری تنهارفتم بچه هام گریه کردن گفته خانواده ایت بی‌ارزش هستند وبیفرهنگن و....برگشتم بچه ها گفتن ...

بگه مگه به حرف اونه برای خودش زر زده ،نرو قهر اگه  طلاق بگیری بعدا میری تو خونه بابات اگه کوچیک ترین حرفی بهت بزنن با خودت میگی ارزش داشت رفت و آمد باهاشون که بخوام به خاطرش  زندگیم رو خراب کنم

بچه هارو که نمیذاره ببرم میگم که با پدرشوهر م هم یکسال قطع ارتباطم

آهان به نظرم کم کم روابطت رو باهاشون خوب کن ،یه مدت هم نرو خونه ی پدر و مادرت بگو من به خاطر تو این کار ها رو کردم تو چیکار میکنی

بگه مگه به حرف اونه برای خودش زر زده ،نرو قهر اگه طلاق بگیری بعدا میری تو خونه بابات اگه کوچیک ترین ...

مممنونم عزیزم آره خودمم راضی نیستم ولی نمیدونم چطوری اوضاع رو درست کنم خانوادم میگن مابیایم صحبت کنیم شوهرم بددهن میترسم بهشون چیزی بگه اوضاع بدتربشه

احساس میکنم مشکل اصلیش کمبود اقتدار و توجهه اکثر مردایی که خودشیفته ان رو فقط با سیاست میشه خام کرد وقتی بهش این حس رو بدی که خیلی مرده خیلی به حرفش گوش میدی و همیشه حرف حرف اونه آروم میشه و بعد تو میتونی آروم آروم با پنبه سر ببری

مممنونم عزیزم آره خودمم راضی نیستم ولی نمیدونم چطوری اوضاع رو درست کنم خانوادم میگن مابیایم صحبت کنی ...

نه اصلا اونا رو قاطی نکن اگه زن و شوهر بدترین حرف ها رو هم بزنن فراموش میشه ولی خانواده نه .

احساس میکنم مشکل اصلیش کمبود اقتدار و توجهه اکثر مردایی که خودشیفته ان رو فقط با سیاست میشه خام کرد ...

آره درسته دقیقا ولی چون من همیشه به حرفش بودم سواستفاده گر شده 

یاد بگیر همین نی نی سایت جای خوبیه برای یادگیری سیایت درست تاپیک های دختر گرانبها رو بخون تو هر تاپ ...

میدونی داستان ازکجا شروع شد خواهر کوچیکم داشت عقد می‌کرد اول پدر مادر م باداماد مهریه وشیر بها رو تعیین کردن بعد بله برون گرفتن از اون موقع شروع کرد بهانه گیری که سر من داماد بزرگ بود سر این چرا من نبودم دیگه قطع ارتباط کرد و...

به نظرم یکم محبتت رو بیشتر کن یه سری تغییرات ظاهری تو رفتارت بده و بیشتر بهش محبت  و بگو من متحول شدم بعد از اون با سیاست رفتار کن و یه جورایی زیر آبی برو.شوهر من خودشیفته است بعد خودش میگفت چرا مثل اون اولا سیاست نداری اون موقع من فکر میکردم بهترین مرد دنیا ام ،به من زور نگو خرم کن ببین کار به کجا رسیده بود که خودش میگفت خرم کن،انقدر مرد ها برده ی اقتدارن

به نظرم یکم محبتت رو بیشتر کن یه سری تغییرات ظاهری تو رفتارت بده و بیشتر بهش محبت و بگو من متحول شد ...

باشه عزیزم امتحان میکنم مرسی عزیزم که همراهیم کردی⚘

میدونی داستان ازکجا شروع شد خواهر کوچیکم داشت عقد می‌کرد اول پدر مادر م باداماد مهریه وشیر بها رو تع ...

همین دیگه اگه سیاست داشتی به خانوادت میگفتی باید همسر منم باشه خودتون زنگ بزنید بهش دعوتش کنید .یا بعد که ناراحت شده بود باید میگفتی من رفتم بهشون گله کردم و پشت تو دراومدم  گفتم اگه من رو دوست دارید باید همسرم رو هم دوست داشته باشید اون ها هم منظوری نداشتن من از طرفشون عذر می خوام ما هم تو مهریه ی دخترمون به اونا نمیگیم