2777
2789
عنوان

بنظرتون برم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 64 پست
همین دیگه اگه سیاست داشتی به خانوادت میگفتی باید همسر منم باشه خودتون زنگ بزنید بهش دعوتش کنید .یا ب ...

آره دیگه اون موقع گند زدم بعد دیگه نشد جمعش کنم

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
آره دیگه اون موقع گند زدم بعد دیگه نشد جمعش کنم

دور از جون  همه ی ما آدم ها اشتباه میکنیم  ولی همیشه میشه همه چیز رو درست کرد فقط زمان می خواد و صبر  که متاسفانه ما نداریم .زنی رو دیدم که فقط به خاطر همین موضوع قطع رابطه جدا بعد از ده سال با بدبختی جدا شد الا چند ساله مجرده با خواهرش نمی سازه بچه اش آسیب عاطفی و روحی خورده و همسرش هم زن گرفت  به حدی پشیمونه که میگه برگردم عقب قطع رابطه که هیچ به شوهرم میگم حتی خواستی برو زن بگیر ولی جدا نمیشم میمونم تو خونه با پسرم زندگی میکنم،دعوا با شوهر دردش کمتر از سختی های بعد طلاقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون همه ی ما آدم ها اشتباه میکنیم ولی همیشه میشه همه چیز رو درست کرد فقط زمان می خواد و صبر ...

آره منم زندگی بدی ندارم ولی این موضوعات خیلی داغونم کرد خودمم میدونم جدایی اصلا کاردرستی نیست ولی خیلی تحت فشارم انشاا... که بتونم باراهنمایی های شما اوضاع رودست کنم 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید