2777
2789
عنوان

بنظرتون برم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 64 پست
اتفاقا منم یک سال دیگه رفت وآمد ندارم ومیام اصلا صحبت نمیکنم اوایل بهم میریختن اماالان میان باشوهرم ...

اشتباهت این بوده که نرفتی باید می رفتی و بهونه میگرفتی باید میرفتی و برای خودت یار جمع میکردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت این بوده که نرفتی باید می رفتی و بهونه میگرفتی باید میرفتی و برای خودت یار جمع میکردی

خواستتم درک کنه ولی بدتر شد آره ایکاش ایکارو میکردم

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
دقیقا خوب چیکار کنم راه حل بدید

همین راهکاری که من و اون خانم میدیم دیگه خودت شوهرت رو میشناسی فکر کن ببین چطوری میتونی آرامشش رو اذش بگیری تا به خواسته ات تن بده،اگه اون توهین میکنه تو هم توهین کن اگه وقتی تنهاست و از حرف زدن بدش میاد همیش پیشش بشین و چرت و پرت بگو 

ما راهکار ریز به ریز نمیتونیم بدیم چون اخلاق شوهرت رو نمی دونیم خودت بشین و از طرف یه خانم باهوش و زرنگ فکر کن که چه سیاست هایی رو می تونی به کار ببری البته این رو یادت باشه تو هرچیزی شورش رو در نیار که بدتر کار خراب میشه

ما راهکار ریز به ریز نمیتونیم بدیم چون اخلاق شوهرت رو نمی دونیم خودت بشین و از طرف یه خانم باهوش و ز ...

دوساله خیلی تلاش کردند واسه همین به قهر فکر میکنم 

ببین مثلا یه سری خودت تنها برو بچه ها رو بذار پیشش بگو هی بگن کاش ما می رفتیم ،ما رو ببر اونجا،گشنمو ...

اون سری تنهارفتم بچه هام گریه کردن گفته خانواده ایت بی‌ارزش هستند وبیفرهنگن و....برگشتم بچه ها گفتن دعوا چند روز قهر دوباره آشتی کردیم

دوساله خیلی تلاش کردند واسه همین به قهر فکر میکنم

مدل تلاشت رو عوض کن دیگه تلاش های قبل رو نکن یکم خلاق تر باش .خود من اگه مرد باشم و زنم بره قهر و بچه ها رو هم ببره انقدر خوشحال میشم که سه روز تنها پارتی میگیرم.اگه راهکار های دیگه جواب نداد بچه هاتو بذار پیشش خودت تنها برو خونه پدرشوهرت و نگو اومدی قهر بگو خسته شدم نیاز به استراحت داشتم

ما راهکار ریز به ریز نمیتونیم بدیم چون اخلاق شوهرت رو نمی دونیم خودت بشین و از طرف یه خانم باهوش و ز ...

اگر سیاست داشتم اوضاع این نبود😪