2777
2789
عنوان

بنظرتون برم قهر

405 بازدید | 64 پست

۲سال شوهرم باخانواده من قطع ارتباط کرده و چند بار خانوادم اومدن ولی بی احترامی کرد دیگه نیومدن من بابچه هام می رفتم از عید زده سیم آخر میگه تا چندماه حق نداری بچه ها روببری خ پدرت خودش عید با بچه ها رفت عید دیدنی خ همه فامیلاش 

۳۵ سالمه ۲تا بچه دارم شغل وپولی هم ندارم ولی خیلی تحت فشارم میگم برم قهر شاید ترسید یکم رفتارش عوض کرد بنظرتون چیکارکنم

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد من به هر زنی ۱_تا جایی که میشه هیچ وقت خونتون رو ترک نکنید۲_ خواستی بری برو خونه ی پدرشوهرت قهر نه پدر خودت چون هم جلوی چشمشونی زودتر تکلیفت معلومه هم نمیتونن شوهرت رو پر کنن هم خونه ی پدرت نرفتی که بگن طلاق می خواد و بهونه بیاد دستشون تو این گرونی سر دو روز برت میگردونن 

اصلا حل نشد مشاورم رفتیم گفت رفت وآمد میکنم ولی زد زیرش انگار دنبال بهانه بود جورشد

شما خودت برو تنها،بچه هاتم نبر ببین چی میشه تغییر می‌کنه اگر برات مهم نباشه و اصرار نکنید که رفت و آمد کمه

واقعا چرا برای این ع.ن ها بچه میارید ..یکی از یکی گ.وه تر ..‌هبکلت وبدنت خراب بشه بعد بیای اعصاب زن بدبختو خورد کنی ای لع.نت ب همشون😕

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بله خیلی سو استفاده گر شده استفاده از هر اهرم فشاری جایزه برات مهرت هم اجرا بزاری خوبه چون بری قهر اگه تالان سابقه نداشته بری ممکنه احتمال بده مهرت رو اجرا میزاری و اموالش رو انتقال بده 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

پیشنهاد من به هر زنی ۱_تا جایی که میشه هیچ وقت خونتون رو ترک نکنید۲_ خواستی بری برو خونه ی پدرشوهرت ...

من اصلا نمیخام ولی خودش هرروز تيکه میندازه قهر میکنه توهین میکنه دیگه کم آوردم

بله خیلی سو استفاده گر شده استفاده از هر اهرم فشاری جایزه برات مهرت هم اجرا بزاری خوبه چون بری قهر ا ...

بهم گفته اگر مهرت بزاری اجرا ۱۰ برابر به وکیل میدم ولی نمیزارم یه قرون گیرت بیاد آخه بچه هامم نمیده

با اجازه استارتر 

میشه تاپیک آخر منم بیاید :) خیلی حالم بده. سایت مشکل داره تاپیک های منو دیر منتشر میکنه بخدا خسته شدم خیلی.. میشه بیاید. ممنونتون میشم خیلی داغونم 😓

من یک تاپیک رو چندین بار میزنم ولی کسی نمیبینه دوباره میزنم باز نمیبینن چرا سایت رو درست نمیکنن من واقعا خسته شدم 😓شانس هم نداریم 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

من اصلا نمیخام ولی خودش هرروز تيکه میندازه قهر میکنه توهین میکنه دیگه کم آوردم

هی برو رو نروش کارایی که بدش میاد رو بکن قهر کرد برو پیشش  هر کاریت کرد ولش نکن مثلا هی بهش بگ می خوایم بریم می خوایم بریم حتی اگه زدت هم بخند رو بعضی از مرد ها جواب میده