2777
2789
عنوان

شما این چیزا رو قبول دارید

156 بازدید | 9 پست

؟

این که میگن یه چیزایی تو ذات مرداس

اگر آمادگی ازدواج نداشته باشن دختر خوب رو ول میکنن ولی آمادگی داشته باشن با دختری که عالی نیست هم ازدواج میکنن 

یا هدف مهم اونا واسه ازدواج برعکس خانما رابطه اس نه آرامش و این که همراه داشته باشن و عشق و اینا 

و این که خیلی چیزایی که برای ما مهمه (همین مسائل مربوط به عشق) برای اونا مهم نیست و به خیلی چیزا فکر نمیکنن و ذهنشون رو درگیر نمیکنن 

اگر راست باشه خیلی بده 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تکذیبش میکنم اینجا از مردا غول ساختن اوناهم احساس دارن متاسفانه تو این سایت فقط بد اونارو میگن زن ...

امیدوارم اینجوری باشه ولی خب خودمم حس نکردم مردی عاشق بشه و حس واقعی داشته باشه اونایی که ازدواج کردن همین شرایطش که پیش اومده ازدواج کردن نه با عشق و علاقه 

با اجازه استارتر 

میشه تاپیک آخر منم بیاید :) خیلی حالم بده. سایت مشکل داره تاپیک های منو دیر منتشر میکنه بخدا خسته شدم خیلی.. میشه بیاید. ممنونتون میشم خیلی داغونم 😓

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بنظرم مردا اگ واقعا یکی رو دوست داشته باشن حتی اگ شرایطش رو نداشته باشن میگیرنش

به شرطی خوبه که معیارشون فقط ظاهر نباشه 

این مسائل نسبی هس  نه ذاتی و دوران نامزدی باید این مسائل رو در خلقیات طرف مورد کنکاش قرار بدین اگه گرفتار همچین مسائلی بودن تصمیماتتون نسبت بهشون رو محطاتانه تر بگیرین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
این مسائل نسبی هس نه ذاتی و دوران نامزدی باید این مسائل رو در خلقیات طرف مورد کنکاش قرار بدین اگه گ ...

درسته 👌

امیدوارم اینجوری باشه ولی خب خودمم حس نکردم مردی عاشق بشه و حس واقعی داشته باشه اونایی که ازدواج کرد ...

چون نشده نذاشتن طرفش لا.شی بوده رسیدن به عشق راحت نیست خیلی ها مجبوری ازدواج کردن دلیل خیانت ها هم همینه البته فقط یه گزینش هست

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

چون نشده نذاشتن طرفش لا.شی بوده رسیدن به عشق راحت نیست خیلی ها مجبوری ازدواج کردن دلیل خیانت ها هم ه ...

آره درسته 

خوب از نظر فیزیولوژیک مردها و زن‌ها متفاوت هستند هورمون های متفاوت دارند و حتی رابطه جنسی و آریا در مورد خانم ها با آقایان تفاوت دارد ( کتاب فیزیولوژیک گایتون) 

تا اینجا درسته که در عالم خلقت نوع احساسات و شکل بروز آنها در خان‌ها و آقایان متفاوت است از طرفی تربیت هم در نوع بروز احساسات نقش دارد و تربیت خانم ها و آقایان حتی در یک خانواده متفاوت است 

ولی  مردها احساس تعهد عشق و خلاصه همه احساسات مشابه خانم ها را دارند و درک می کنند پس زیاد نگران نباشید فقط طرز بروز رفتارها ی آنها با خانم ها فرق دارد 

زن یعنی زندگی