2777
2789

عیدی که گذشت، اصلا برام قشنگ نبود و اصلا حس عید رو نمیداد

چون دو روز قبل از سال تحویل جواب آزمایشم اومد و حدسم درست بود

دلم برای همه، حتی اونایی که ازم بدشون میاد، تنگ میشه

من هشت ماهه که به کیست بدخیم تخمدان مبتلا ام و احتمال زنده موندن بعد از جراحیش 50.50 هست

باید 5 صبح راه بیفتیم بریم بیمارستان صارم و بستری بشم

7 جراحیم شروع میشه و معلوم نیست برگردم یا نه

خیلی دلم تنگ میشه براتون💔

خیلی دوستون دارم و امیدوارم دروغ 13 ام رو باور نکرده باشید🥹

🤣😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بابا خیلی بی‌نمکی دلم گرفت😭😭اومدم کلی دلداری و امید بهت بدم:((

کیستو دارم ولی نه در این حد😑😂😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر که آخرش خوب تموم شد...

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
خدا رو شکر که سالمی. برو درستو بخون بچه جون مگه معدل بالای ۱۹ نمی‌خوای؟

😂از فردا انشالله😑😂😂