2777
2789

من ظاهرم خیلی بد نیست، خانواده‌ی خوبی دارم، وضع مالی‌مون هم بد نیست، خودمم که شاغلم، اما تا الآن که ۲۲ سالمه یه دونه خواستگار هم نداشتم. واقعا نمی‌دونم دیگه یه دختر باید چجوری باشه که براش خواستگار بیاد؟ 

من یه کمی لاغرم و قیافه‌ام هم کمتر از سنم نشون میده. خیلی هم بیرون نمیرم. جز این دو تا دلیلش چی می‌تونه؟ بعد اینکه اصلا نمی‌دونم کجا و چجوری باید با کسی آشنا بشم. دوست و فامیل که زیاد نداریم، تنها جایی که فکر می‌کردم شاید بتونم با کسی آشنا بشم دانشگاه بود که اونم تک‌جنسیته. به محل کار هم امیدی ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيز دلم بگرد توي شهرتون اين خانوم هايي كه دختر ها رو به پسر ها معرفي ميكنن پيدا كن لزوما هم مذهبي نيستن همشون معمولا هم ادمهاي خوبي هستن البته بيرون رفتن و تو اجتماع بودنم خيلي مهمه براي ازدواج

کدوم شهری اگه تهران و کرج و اینا باشی طبیعیه خاستگار نداشته باشی 

معمولا بقیه شهرا که همدیگرو میشناسن یا حداقل از یه زبان و طایفه ان به روش سنتی ازدواج میکنن 

ولی تهران و کرج همه قومیت های مختلف معمولا ندیده نشناخته نمیرن خاستگاری کسی

واقعا چرا من دور برم خیلی دیدم دختر خانوم متین زیبا تحصیل کرده ولی دریغ از یک خواستگار 

البته شما هم فقط ۲۲ سالته درواقع تازه وارد سنی شدی که خواستگار اینا بیاد البته نمیدونم شاید هم شما از این قومیت هایی باشید که زود ازدواج میکنن

_

ازدواج کم شده اگرم قصد زندگی مشترک داشته باشی باید سقف انتظارات و مهریه رو ب صفر برسونی ک ارزش نداره بنظرم 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                        در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی