2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها اصلا خواستگار ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبت نام خانم ها و آقایون در همه جای ایران انجام میشود 

نزدیکترین پایگاه مراجعه میکنند 

لیست پایگاه ها در کانال سنجاق شده

🔅 همسان گزینی رویش 🔅

─┅═༅𖣔💖𖣔༅═┅─

قرارگاه #ازدواج آسان و فرزندآوری  

#همسریابی

eitaa.com/hamsangozinieh_ruiesh

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

بین ۲۰تا۲۳ هفته ای یکی خواستگار داشتم 

الان ۲۷ام چندماهه یکی 

ولی دوست دارم خودم آشنا بشم 

نمیدونم چرا الان دختر۲۲ساله میکه خواستکار ندارم !! زمان ما خیلی زیاد بود

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

ولی با این حال بازم مثل ۲۰ سال پیش مجرد بودنت رو به روت میارن انگار مقصر تویی.

متوجه ام آخه تو خیلی کوچولویی ،سنت کمه ،نباید اینجوری صحبت کنن

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

عزيز دلم بگرد توي شهرتون اين خانوم هايي كه دختر ها رو به پسر ها معرفي ميكنن پيدا كن لزوما هم مذهبي ن ...

شهرمون کوچیکه و خانواده‌‌ام رو می‌شناسن. نمی‌تونم مستقیماً همچین کاری کنم. 

من خودم دوست ندارم تو این سن ازدواج کنم، اما همش برام سواله یعنی بقیه هم شرایط‌شون مثل منه؟

کلا میگن کم شده دیگه، حالا جدا از گرونی احساس میکنم اکثرا به سمت فردی زندگی کردن رفتیم، نمیدونم چجوری بگم اما اخلاقا هم فردیتی شده 

شهرمون کوچیکه و خانواده‌‌ام رو می‌شناسن. نمی‌تونم مستقیماً همچین کاری کنم.

عزيزم يه چيزي بگم؟

من نميدونم شما مجردا چرا فكر ميكنيد ازدواج خوبه

شما كه شاغلي شرايطت اوكيه اخه اقا بالا سر ميخواي چكار

ولي خب اگه هم دوس داري چه ايرادي داره كه بگي جرم كه نميخراي بكني شريك زندگي ميخواي اگه هم باز اوكي نيستي برو تو جامعه پيدا ميكني

سلام این متن لینک کانال رویش در ایتا هست درمساجدسراسر کشور توی کانال لیست کانون یامساجد هستش انشاءالله که برین و خواستگارا بریزن سرتون و خوشبخت بشین من زمانی که کلاس قرآن رفتم خیلی خواستگار از جانب خدا اومد و الانم ۱۱ساله ازدواج کردم

👇

hamsangozinieh_ruiesh@

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

منم همین فکر رو می‌کنم، ولی باز می‌بینم خیلی‌ها با همین‌ قیمت‌ها هم دارن ازدواج می‌کنن.

درسته ولی وضع مملکت مارو ببین اول از همه شغل و خونه مهمه اول باید پسرا شغل خوب و در امد کافی داشته باشن که دلشون گرم باشه