2821
2789
عنوان

مهمون داریم همسرمم نیست میترسم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 26 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استرس دارم

بیخود، وحشی که نیستن. 

ادمن.

نهایتا یه بالشت بزار پشت در. یه حمد و سوره بخون و بخاب.

مطمئن باش پدرت انقدری حواسش بهت هست.

بعدم مادرت شاید واسه اینکه خاسته لباس راحت بپوشه با رابطه داشته باشه درو قفل کرده شما یهو نری. اگر میترسید، دخترشو تنها نمیزاشت

عزیزم برو در اتاق پدر مادرتو بزن اونجا بخواب ، اصلا هم خجالت نکش ، بابات اینهمه مرد اورده خونه به حر ...

من از شهرستان اومدم خونه بابام اینا موندم پس مزاحم منم 

قرار نبود شب بمونن ماشینشون استارت نمیخورد که بیفتن تو جاده برن 

استرس نداشته باش حتما ادمای درستی هستن که پدرتون وارد خونه اش کرده نمک خوردن نمکدون نمیشکنن که

هه..

ولی به نظر من باباش خیلیییی اشتباه کرده چند تا مرد آورده تو خونه ایی که زن و دخترشن 

باید این دوتا رو میفرستاد یه جای دیگه حداقل...

بیخود، وحشی که نیستن. ادمن.نهایتا یه بالشت بزار پشت در. یه حمد و سوره بخون و بخاب.مطمئن باش پدرت انق ...

شما ها تا حالا خوشبختانه چیزای بد ندیدین که اینجوری فکر می‌کنید...

مادرش چرا باید وقتی چند تا مرد تو خونه آن رابطه داشته باشه اخه

هه..ولی به نظر من باباش خیلیییی اشتباه کرده چند تا مرد آورده تو خونه ایی که زن و دخترشن باید این دوت ...

درسته ولی کاریه که شده نصف شب شده فکرو خیال هام بیشتر میشه بنظرم فکرو خیال اذیتش میکنه 

خدای نکرده اتفاقی هم بیافته چند تا جیغ بزنه کل خونه بیدار میشن 

من از شهرستان اومدم خونه بابام اینا موندم پس مزاحم منم قرار نبود شب بمونن ماشینشون استارت نمیخورد که ...

تو مزاحم نیستی این چه حرفیه اخه خونه پدر خونه خود ادمه، من مطمئنم اگر پدرت بفهمه حس نا امنی داری اجازه میده بخوابی کنارشون ، اصلا برو بگو خواب بد دیدم میترسم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز