2777
2789

من داشتم زندگیمو میکردم خودش اومد ادعای عاشقی کرد خودش اومد التماس تا جواب بله بشنوه خودش نگاه تو چشمام میکرد میگفت فقط زنم شو نشونت میدم خوشبختی چیه ،یه روز یکی  ازم پرسید چرا زن این میشی،توکه موقعیت از این بالاتره، گفتم چون دیگه تا آخر عمرم کسیو پیدا نمیکنم که انقدر عاشق من باشه

ولی تا زنش شدم و همه دنیا و رویای و آیندمو کنارش ساختم و حتی یک ثانیه طاقت دوریشو نداشتم بدترین خیانت هارو در حقم کرد ،هربار به کاراش فکر میکنم قلبم هزار تیکه میشه ،بعدم که حسابی در حقم ظلم و بدی کردی وایساد تو روم گفت ازت نفرت دارم به زور تحملت میکنم برو😭من تنها کاری که تونستم بکنم این بود که بگم چرا با من این کارو کردی؟هیچ جوابی نداشت 

تو اوج جوانی و زیبایی و شادابیم مثل یه تیکه آشغال باهام رفتار کرد ،من حتی کوچکترین بدی بهش نکردم که بگم بخاطر این

درسته دارم جدا میشم و به فکر  پیشرفت و آینده خودمم 

ولی هربار کاراش و حرفاش میاد جلو چشمام،اون لحظه که بدون هیچ عذاب وجدانی بهم گفت یکی دیگه رو میخوام هزاران بار جلو چشمام تکرار شده دارم دق میکنم از این درد

چرا با جوانی و غرور و دل من بازی کرد

من دیگه دارم اعتقاداتم رو از دست میدم،به چه درد من میخوره اون دنیا بخواد جواب پس بده وقتی الان حتی خارم تو پاش نرفته و به بهترین شکل داره زندگیشو میکنه

یه روزی این اتفاق برای من افتاد سال ۹۱ 

شاید برای اینه اتفاقی تاپیکت رو دیدم تا بیام جوابت رو بدم 

همون روز ها منم می گفتم خدایا چرا من ؟؟  عموم برگشت گفت چرا تو نه ؟ 

حالا من به تو میگم چرا تو نه؟

شاید این حکمتی داره.شاید خدا به جبرانش اتفاقی که  درش دخیل نبستی بهترین هارو محیا کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج دومت موفق بود؟چقدر طول کشید حالت بهتر بشه

اره خداروشکر خوبه معمولیه 

چهار شد بعد طلاق ازدواج کردم .ولی حال خوب شدن من اوایل تروماهای اون دوران مدام یادم می یومد الان هم تک و توک 

تو فقط خودت باید کنار بیای نمی گم فراموش .چون هیچ وقت فراموش نمیشه

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

چقدر شبیه زندگی من بود چیزایی که گفتی . عاشقم شد و التماسم کرد و تهشم بهم خیانت کرد. 

البته من فعلا دارم باهاش زندگی میکنم، گفت غلط کردم و پشیمونم ، منم دلم نیومد زندگیمو خراب کنم..‌ نمیدونم کار خوبی کردم یا بد

حَسبی الله💫🍃