2777
2789
عنوان

کی هست درد دل کنم

147 بازدید | 38 پست

خیلی دلم گرفته دلم گریه میخواااد

باز عید شد و شوهرمن شروع کرد

خیلی الکی الکی دعوامون شد خونه مامانم بودیم گفتم بریم خونه ک فردا میریم بیرون کارامو انجام بدم گفت نمیدونم گفتم خب بگو کی میریم گفت یکم استراحت کنم میریم گفتم آخه کارام زیاده الانم ساعت 8هست بریم بچه هارو حموم ببرم وسیله هارو بشورم و....

خونه مامانم یه شهر دیگست یکی دوساعتی راه داره

دیگه دیدم دراز کشید گفتم نمیریم گفت نمیدونم تو چی میگی گفتم میگم بریم باز دیدم پا نمیشه گفتم بیا دیگه بعد بچه هام داشت خوابشون میگرفت مامانم گفت بچه ها خوابشون میاد گفتم بخوابن بهتره فلانی نمیدونه ک میخواد بره یا نه اونم پاشد گفت بریم

انقد تو ماشین سرم داد زد و فحش داد بهم شاید 3 سالی میشد اینجوری دعوا نکرده بودیم خیلی بد حرف زددد خیلی منم گفتم خب بجای نمیدونم یچیز درست میگفتی منم عصبانی نمیکردی

اومدیم خونه حتی وسیله هارو درنیاورد دوسه روزی خونه مامانم بودیم و وسیله های توماشین زیاد بود کلیدو برداشت من و با دوتا بچه تو پارکینگ گذاشت رفت خونه منم کلید داشتم دستم دیگه رفتم خونه بچه هارو گذاشتم وسیله هارم خودم با دخترم رفتیم آوردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته بودی و حوصله نداشتی مول قبل ناز همسرتو بکشی و یه جوری راضیش کنی پاشه راه بیوفته. همین.

الکی پیچیده‌ش نکن. همه مردا همینن. کافیه یه بار حال نداشته باشی مول قبل به زبون خوش راهشون بندازی، همینجوری میکنن.

الکی حرص و جوش نخور. مردا از بچه‌ها هم ساده‌ترن گاهی.

حالا الان استراحت کن فردا بهتون خوش بگذره لااقل.

ببین شوهرت هیچی نمیفهمه، الکی دعوا رو کشش نده. مدیریت کن که تعطیلات به کام بچه‌ها و خودت زهر نشه. دو روز دیگه اصلا حتی دایل این دعوا یادتون نمیاد.

الهی بمیرم برا خودمون ک اینجور شبی همه دارن تدارک خوش گذرونی برا فردا نیبینن،ما باید با غصه بخابیم

خدانکنه منم داشتم تو ماشین فک میکردم گناه ما زنا چیه اصلا چرا باید مردا انقد راحت داد بزنن دعوا کنن ماهم هیچی 

آقا خوابیده منم یچه هامو بردم حموم شام دادم بهشون الان دارم میخوابونم برم به بقیه کارام برسم خب کارام واقعا زیاده حالا فردا حتما جلو جمع سنگ رو یخم میکنه

منم مث خودتم. امشب مهمونی بودیم،اومدیم خونه، یهو سگ شد،پاچه گرفت. 

من محلش ندادم، کلیدامو برداشت،گفت حق نداری بری جایی دیگه، فقط خریدای واجب.

فقط محض اینکه گفتم من فردا نمیخام برم جایی. دوتا بچه کوچیک دارم،خودشم ک اصلا حس نمیکنه بچه داره، بی مسئولیته،گفتم من اذیت میشم. 

الهی بمیرم برا خودمون ک اینجور شبی همه دارن تدارک خوش گذرونی برا فردا نیبینن،ما باید با غصه بخابیم

عزیزم پاشو زندگیتو‌مدیریت کن. همه‌ی اونایی که دارن تدارک خوش‌گذرونی میبینن هم همین کارو کردن. تو خبر از دل مردم نداری. پاشو عوض غصه خوردن خودت یه فکری بکن

خسته بودی و حوصله نداشتی مول قبل ناز همسرتو بکشی و یه جوری راضیش کنی پاشه راه بیوفته. همین.الکی پیچی ...

آخه خیلی بد عصبی شده مدام تا قبل خواب بهم بدوبیراه گفت منم چندتاشو جواب دادم 

نمیشناسیش ک چقد میتونه نامرد باشه که مم الان استرس گرفتم از دستش😢

خدانکنه منم داشتم تو ماشین فک میکردم گناه ما زنا چیه اصلا چرا باید مردا انقد راحت داد بزنن دعوا کنن ...

منم امشب سنگ رو یخ شدم

همه داشتن میگفتم بریم، ما کمک میکنیم تو بچه داری. گفتم پس ما برا ناهار می‌آییم. 

برگشت گفت نههه،من حصله اعصاب خوردی بعدش رو ندارم ک برگردیم اعصابم و خورد کنی😑

درصورتی ک همیشه خودش اعصاب خوردی درس میکنه

آخه خیلی بد عصبی شده مدام تا قبل خواب بهم بدوبیراه گفت منم چندتاشو جواب دادم نمیشناسیش ک چقد میتونه ...

خودت بلدی قلقشو. نترس، شجاع و با درایت باش. مدیریتش کن. نه مظلوم باش و نه دعوا کن. به زبون بگیر. فکر کن ببین نقطه ضعفش چیه از عمون استفاده کن.

منم مث خودتم. امشب مهمونی بودیم،اومدیم خونه، یهو سگ شد،پاچه گرفت. من محلش ندادم، کلیدامو برداشت،گفت ...

خیلی ازش ناراحتم لباسای بچه ها رو تخت بود رفتم رو تخت نشستم تا زدم بزارم تو کشو چون کشو دقیق کنار تختمونه تا رفتم دست به لباسا زدم گفت برو اونور پیش من نخواب صدای شکستن قلبمو شنیدم 

گفتم من خواستم لباس جمع کنم کی پیش تو میخوابه آخه

عزیزم پاشو زندگیتو‌مدیریت کن. همه‌ی اونایی که دارن تدارک خوش‌گذرونی میبینن هم همین کارو کردن. تو خبر ...

غصه ی من از بی مسئولیتی و بی احساسی شوهرمه.تماااااام دنیا رو ب زن و بچش ترجیح میده

منم امشب سنگ رو یخ شدمهمه داشتن میگفتم بریم، ما کمک میکنیم تو بچه داری. گفتم پس ما برا ناهار می‌آییم ...

خدا ازشون نگذره شوهرمنم تو این موقعیتا انگار بچه نداره کاش یروز دیگه دعوا میشد نه امروز وگرنه بزار کلا قهر میموندیم 

فردا ببینم هنوز همینجوریه کلا نمیرم