2777
2789
عنوان

من واقعا می ترسم از بابام😭😭😭

211 بازدید | 2 پست

امشب شب خیلی بدی بود برام

تو تاپیک قبلی هم گفتم رفتاری که امشب بابام باهامون کرد خیلی وحشتناک بود انگار که جنون بهش دست داده باشه.

اصلا اون تصکیر از ذهنم پاک نمیشه چطور به زور داداش کوچولومو داشت رو زمین می کشید.

قضیه اینکه پدر و مادرم در صدد طلاق هستن عصر هم سر همین بحثشون میشه میرن خونه مادربزرگ پدریم.اونجا هم بحث می کنن نمیدونم چرا بابام به زور اومده بود من و داداشمم ببره اونجا اونم با چه داد و فریادی...

بدترین فوشارو بهمون داد انگار نه انگار که از خون خودشیم...

من الان سوالم اینکه بخاطر همینم نگرانم بعد از طلاق میتونه بهمون آسیب بزنه؟

میشه اگر تجربه ای راجع به طلاق داشتید بگید؟ ؟؟

چطور میتونم به دادگاه ثابت کنم از لحاظ روان اصلا آدم سالمی نیستش ؟؟؟

من اصلا نمیخوام باهاش بمونیم ولی مجبوریم از همین میترسم

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
کاش مادرت رهاتون نکنه یا حدااقل شمارو هم ببره

حضانت رو نمیخواد گردن بگیره

برای اینکه بابا خودش رو کلا نکشه کنار حد اقل کمی حس مسئولیت داشته باشه.

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.