2777
2789
عنوان

کمککک بد خوابی بچه 6 ماهه

150 بازدید | 17 پست

بچم 6 ماهشه از اول خوابش بد بود به زور می‌خوابید با کوچکترین صدا بیدار میشد 😭 

الانم که 6 ماهشه هر روز من درحال خوابوندن این بچه میگذره آنقدر که بد خوابه همش نق میزنه چشاش بسته میشه اما مقاوت میکنه نخوابه از حرص کل صورتش و چنگ میزنه 😭 

الان من شیرش و دادم همه جاشو چنگ مینداخت پاشدم گردوندم اولش نق زد بعدش خمار شد همین که خوابید انداختم جاش دوباره بیدار شد مامانم انداخته رو پاش بخوابه به زور خوابید چیکارش کنم مشکل از چیه آنقدر می‌گردانم از کت و کول افتادم 😞

منم پسرم شش ماهشه همینجوری بود بعد دیدم تو کالسکه خوب میخوابه دیگه رفتم یه کالسکه دیگه خریدم برای داخل خونه ، تو کالسکه میزارمش و تو خونه میچرخونم سریع میخوابه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم شش ماهشه همینجوری بود بعد دیدم تو کالسکه خوب میخوابه دیگه رفتم یه کالسکه دیگه خریدم برای دا ...

آره پسر منم گاهی بیرون تو کالسکه زود می‌خوابه گاهی تا میزارمش گریه شدید میکنه اصلا نمیشینه اوایل تو ماشین خوب میخوابید الان تو ماشین نمیخوابه

آره پسر منم گاهی بیرون تو کالسکه زود می‌خوابه گاهی تا میزارمش گریه شدید میکنه اصلا نمیشینه اوایل تو ...

اره پسر منم تو ماشین دیگه نمبخوابه بازیگوش شدن میخوان همه جا رو ببینن و بشناسن ، برای من که‌کالسکه‌تو خونه شده فرشته نجات

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

قبل از خواب‌ پوشکش عوض کن پماد کالاندلا بزن بهش شیر قبل از خواب‌ بهش بده اگر بینیش کیپه اسپری بزن باز بشه‌تنفسی راحت بشه تو خواب‌ سرما وگرما محیط هم در نظر بگیر تو خوابش موثره

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
خیلی بده همین الان انقدر دلم گرفته از این دنیا حد نداره 🥲 شما چرا جدا میشی؟

منم بخدا.اصلا خواب و خوراک ندارم.

دست و بزن..بچه ننه بودن..بیش از حددددددد محدودیت

توقع بیجا..روابط نامشروع..خسیس بودن..یه پک کامل به تمام معنا

منم بخدا.اصلا خواب و خوراک ندارم.دست و بزن..بچه ننه بودن..بیش از حددددددد محدودیتتوقع بیجا..روابط نا ...

هووووف حق ما از این زندگی این نبود 😭 بچت پیش خودته؟ من همش میگم تو آینده جواب بچمو چی بدم 😭

هووووف حق ما از این زندگی این نبود 😭 بچت پیش خودته؟ من همش میگم تو آینده جواب بچمو چی بدم 😭

پیش خودمه فعلا ۶ ماهشه.

چیکار کنیم اگه بچه هامونو بگیرن؟

قرار ملاقات گرفته یا بچتو نمیبینه؟

پیش خودمه فعلا ۶ ماهشه.چیکار کنیم اگه بچه هامونو بگیرن؟قرار ملاقات گرفته یا بچتو نمیبینه؟

تا 7 سالگی حضانت با ماس میگن بعدش بچه خودش انتخاب میکنه نه ماهه پیش اومد بچه رو برد بعد از دوساعت آورد بچم سیاه شده بود از بس گریه کرده بود 😭 دیگه انقدر گریه کرده بود نتونسته بودن لباساشو بپوشونن همونجوری با لباس خونه آوردن برف می‌بارید رو پای لخت بچم 😭 خواهرش اومد بچه رو داد فش به من داد رف