2777
2789

چون از نظر مالی از خانواده اون اقا سطحشون پایینتر بود و میگفت من خجالت میکشم این اقا خونه مارو ببینه هرچند خود اون اقا و خانوادش اینطور نیستن که به این موضوع اهمیت بدن ولی خود دخترعموم الان خیلی ناراحته میگه نمیدونم چیکار کنم بعدم اینکه بخاطر شرایط خانوادش هیچ وقت خواستگار خوبی نداشته حالا این مورد اوکیه ولی میگه نمیتونم بزارم بیان خونمون و حس بدی دارم تصمیمش بیشتر اینکه ردش کنه و کلا مجرد بمونه از طرفیم میگه بهش بگم دو سال صبرکن شاید بتونم خودم کار کنم تغییری ایجاد کنم الان بهترین تصمیم چیه

منم مثل ایشون بودم یک بار

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اگه خانواده پسر قبول دارن که برن خونشون چه اشکال داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکش میکنم چون شرایط منم مثل دختر عموی شماست

حالا ممکنه خیلیا بگن آدم نباید به این چیزا توجه کنه ،شاید هم واقعا اون اوایل این چیزا به چشم نیاد ولی در آینده هرچی بشه خانواده شوهر میکوبن تو سر عروس که تو خونه ی بابات هیچی نداشتی و ما آدمت کردیم چون همچین مواردی زیااااد دیدم

...