2777
2789
عنوان

بابام عین وحشیا اومد خونه مون😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3839 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزمنگران نباش صبر کن بیاد که حرف بزنه وگرنه میخوای چکار کنی

فقط داد می کشید 

داداشم کوچیکه بیچاره اونم ماتش برده بود

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
نمیدونم منم اونم این وقت شباصلا همه رفتاراش عجیب بود واسه همین میگم دیگه

ترسیدم من

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مثلا دوست داشتی زورت بهش برسه؟؟؟؟!!!!!! قدر پدرت رو نمی دونی

خانم چیمیگی؟؟

میگم داداشم رو به زور از دستش کشیدم داشت بچرو له می کرد.

قدر چیشو بدونم؟؟؟

میزد میکشت هم همینو میگفتین؟

مثلا دوست داشتی زورت بهش برسه؟؟؟؟!!!!!! قدر پدرت رو نمی دونی

کی میخواید از بت سازی از پدر و مادر دست بردارید؟؟؟؟

بزرگ تر وقتی احترامش واجبه که محترم باشه!

هیچ کس تاحالا با زاییدن مقدس نشده

پدر فحاش دست بزن دار دیگه قدر دونستن داره؟!؟!میخاست بچه نیاره :/

ای کاش منو بدنیا نمیاوردن....چون کلا پدر مادرم اوضاشون خیلی خرابه تو مدرسه مسخرم میکنن میگن...😭😭چرا بابات همچینه ...همش مسخره 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

منظورش فک کنم قدرت باشه

والا اینجور ک جواب بقیه رو داده فکر نکنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
با بابای وحشی سر و کار نداشتم خدا رو شکر. فقط بهت بگم خودتو قاطی مسائل اونا نکن کاسه کوزه ها رو سرت ...

من اصلا هیچ دخالتی نمی کنم بابام مارو می ندازه جلو میخواد مامانم رو بترسونه ولی با رفتاری که ازش دیدم میتونم بگم انگار شیطان بود