2777
2789

من با دوست پسرم به مشکل خوردم ۲ ساله باهمیم و همه میدونن ک ما درحال ازدواجیم سر پیام سین نکردن و اینا همیشه بحثمون میشد دوست پسرم خیلی خوبه خیلیی

حالا دوروز مونده به روز بله برونمون بحثمون شد سرهمینا ک فهمیدم ک خواهرش تاالان همه پیامای مارو میخونده از همه بحثامون مطلع بوده 

چون مادرش به مادرم زنگ زد و گفت همچیز تمومه دخترتون گفته من نمیخوام ازدواج کنیم و واقعانم گفتم ولی اولین بارم نبود و کاملا غیرجدی بودم و دوست پسرمم متوجه اینا هست 

حالا رفته بودن خواهر برادری منو پیش مادرشون خراب کرده بودن مادرشونم بدون اینکه حرفای منو بشنوه یک طرفه قضاوت کرد و من خیلی ناراحتم 

اینم بگم مادرشون خیلی ادم محترمی هستن ولی به حدی عصبی بودن ک یک لحظه اجازه صحبت به مادرم رو نمیدادن 

لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم من با هیچکدوم مشکل ندارم الا خواهرش ک خودشم متاهله و همسنه منه و ۲۰ سالشه

بنظرتون چجوری برخورد کنم اصلا اجازه بدم این وصلت سربگیره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ معنی داره پیام های شما رو بخونه

با اینا وصلت کنی تو همه چیت دخالت میکنن از لباس پوشیدنت بگیر نا انتخاب اسم بچت

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

چ معنی داره پیام های شما رو بخونهبا اینا وصلت کنی تو همه چیت دخالت میکنن از لباس پوشیدنت بگیر نا انت ...

پسرع گفت اشتی میکنی گفتم شرط داره اونم اینکه خواهرت کوچکترین دخالتی نداشته باشه 

اونم عصبی بود گفت من تصمیمامو گرفتم دیگه میخوام یه شهر دیگه خونه بگیرم و حرفمو به کسی نگم 

اخه قبلا قرار بود بعد ازدواج طبقه بالای مادرش زندگی کنیم

اصن خواهرومادر رو‌بیخیال اون آقا اصلأ ارزش بله گفتن شمارو نداره

پسره خیلی خوبه و اگر تالانم موندم بخاطر خود پسره بوده بااخلاق و متینه خیلیم دوستم داره همش خواهرش باعثه قایمکی پیامامونو خونده و رفته گذاشته کف دست مادرش 

پسره خیلی خوبه و اگر تالانم موندم بخاطر خود پسره بوده بااخلاق و متینه خیلیم دوستم داره همش خواهرش با ...

عزیزم میگی خواهربردار رفتن بد شما رو به مادرشون گفتن خب کدوم مردی میاد از زنش به مادرش بد بگه