2777
2789

من ۵ ساله یه پسری دوست دارم ازم ۹ سال بزرگتر اون قبلا یه دختریو خیلی دوست داشت و دختره هم اون دوست داشت خاستگاری رفتن اینا پدر بزرگ دختره قبول نکرد سر یه موضوع مسخره ی همچی بهم خورد و پسره هنوز هم دوسش داشت دو سال گذشت دختره ازدواج کرد و الان دوسال میگذره ک دختره متاهله ولی پسره هنوز ازدواج نکرده من با وجود اینکه اون یکی دیگرو دوس داشت دوسش داشتم و دارم ولی اون نه اون شهر زندگی میکنه من شهرستان هر موقع میرم شهر با خانواده ام یه سری بهشون میزنیم من میرم ولی اون خودشو غیب می‌کنه و اینکه ما فامیلیم یکبارم خاستگاری کردن اما مادرش به مامان بزرگم گفته بود و به مامانم مستقیم نگفته بود مامانم گفت خودشون راضی نبودن بعد اومدن منم دختر نمیدم این چیزا همین ۱۰ روز پیش اومده بودن عید دیدنی شهرستان رفتن خونه مامان بزرگم بعد در راه اومدن به خونه ما بودن ک پسرا با ماشینش سر رسیده گفته بریم شهر ( مادرش با خاله اش اومده بود و پسره اونارو رسونده بود زودم اومد دنبالشون ک اونارو ببره )

نمیدونم چرا دوسم ندارم ، قيافه قشنگه زشت نیستم ک بگه زشته نمیخام اخلاقمم خوبه چیکار کنم اصلا هم نمیتونم فراموشش کنم

خودتو دست کم نگیر🌱

اینکه اخرش مجبور بشی بعد چندسال فراموشش کنی سخته..از من به تو نصیحت،اگه دیدی نمیخواد منتظر نمون

اما من دوسش دارم ، میگن اگ ازدواج کنی بعد به یکی دیگ فکر کنی گناهه 

خودتو دست کم نگیر🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.