2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خب هر عملی هم قشنگ نمیشه 

اگه چهرت بانمک و نچراله بیخیال 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

نه بابا 

اگه دقت کنی خیلی از دماغ عملی ها هم زشتن فقط دلشون خوشه عمل کردن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بینی من خیلی باریکه از جلو انگار کانتور زدم خیلی نازه ولی از نیم رخ...بزار نگم سرش افتاده اس اصن نمای خوبی نداره ولی جرعت عملی ندارم و چهره نچرال از نظرم با هر عیبی یه قشنگی دیگه داره

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

منم دماغم قوز داره پول عمل دارم اما دلم نمیخواد عمل کنم

خب میری بیرون دخترا همه بینی عملی و شیک ،احساس حقارت نمیکنی با بینی قوزدار و غیر عملی ؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️