2777
2789

زندگی دور بریا رو ک میبینم میفهمم حماقته نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم

یا بخاطر تجربه اول مزخرف خودم مبگم البته ازدواج نبود یه رابطه دوستی ک فک میکرم وای من و اون عاشق ترینیم

ولی نه اصلا اینطور نیست فوقش چن ماه چن سال وقتی برگشت تو روت ضعفاتو گفت وقتی اخلاق نداره وقتی عصبانی بشه نمیفهمه کی جلوشه وقتی احترام نذاره وقتی سر مخارج جنگ اعصبا بیاد تو خونه همش حسرت بخوری وای فلانی رفتن سفر فلانی اینو خرید عشق از سرت میپره

دیدم ک پریده پس الکی نگید وای نه عشق همه چیزه

نه عشق یک سومش هم نیست حتی

...

عشق برای زن همه چیزه 

ولی 

دنیای مردها حتی اونی هم که عاشقه فرق می‌کنه 

و وقتی وارد زندگی بشی میفهمی 

این رو منی میگم که شیش سال باهم بودیم عاشقااااااانه و شوهرم عاشقثقققق ترین بود 

ولی زندگی مشترک ب من ثابت کرد که هیچوقت عشق رو از جانب مردجماعت جدی نگیرم.  

چون مردها ظرف چند ثانیه هم ممکنه عشق رو ب هوا بدن بره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرار نیس عشق معجزه کنه، عشقم یه هیجان هورمونیه دو دفعه با حرف زدنش شخصیتت و خورد کنه نمیخوای سر به تنش باشه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

قرار نیس عشق معجزه کنه، عشقم یه هیجان هورمونیه دو دفعه با حرف زدنش شخصیتت و خورد کنه نمیخوای سر به ت ...

دقیقا

من اینارو نوشتم گفتم شاید یه نوجون لا اقل ببینه بفهمه ماجرا از چخبره

یسریا سر یه پسر میپرن به خانوادشون چ بدونم خودشی و هزار تا کار دور از عقل

...

دقیقامن اینارو نوشتم گفتم شاید یه نوجون لا اقل ببینه بفهمه ماجرا از چخبرهیسریا سر یه پسر میپرن به خا ...

💛

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

عشق برای زن همه چیزه ولی دنیای مردها حتی اونی هم که عاشقه فرق می‌کنه و وقتی وارد زندگی بشی میفهمی ای ...

کلا مردها موجودات دمدمی مزاج و سست عنصری هستن..نه میشه رو احساسش حساب کرد و نه رو حرفشون

آره

همسری که میگف عاشقتم و قربون قد و بالات برم به آسونی با وجود یه بچه دو و نیم ساله بهم خیانت کرد

چقدددد عاشق و شیفته بود، دو سال خواستگارم بود تا بابام راضی به ازدواجمون شد