2777
2789
عنوان

قوزک پام تیره شده

86 بازدید | 7 پست

من قوزک پام اصلا تیره نبود چند روزیه دیدم یکی از پاهام قوزکش تیره شده چیکار کنم بره ؟

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  
چرب کن باروغن زیتون

آخه خشک نیست بازم تاثیر داره

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای سعی کن چربش کنی و مرطوب کننده بزنی حتما حتما حتما سنگ پام بکش بهش اگ زبر شده چون ی موتت دیگ خشکه خشکه میزنه ترک برمی‌داره برای من اینجوری شده بود مثل چوپ خشک شد دیگ روم نمیشد جای برم همش گیر می‌کرد اینور اونور تا هر شب سمباده زدم وازلین زدم با پماد چشمی ویتامین آ مشما کشیدم روش جوراب پوشیدم تا صبح خوابیدم ۲ ماه اینجوری کردم تا  صاف شد الان جاش کاملن رفته قرمز شده عزیزم اون تیره شد چون داره پوستش میمیره و اگ هم پوستش بمیره همین مشکلی ک گفتم برات پیش میاد پس ت اونجوری نشده سنگ پا بکش یا کیسه بکش بد روز پماد ویتامین چشمی و وازلین بزن تا ب اون روز من دچار نشی 

بله کیسه کن هردفه باسفیداب بعد روغن بزن تاچن گاه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بله کیسه کن هردفه باسفیداب بعد روغن بزن تاچن گاه

ماه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وای سعی کن چربش کنی و مرطوب کننده بزنی حتما حتما حتما سنگ پام بکش بهش اگ زبر شده چون ی موتت دیگ خشکه ...

مچکرممم عزیزم

الان خشک نیست عزیزم اون تیره شده چون پوستش داره میمیره ب مرور ک بری جلو خشک میشه و ترک برمی‌داره حتما چربش کن و حموم رفتنی خیلی نرم و یواش سنگ پا بزن یا کیسه اگ پوست مرده ی داره از بین بره بعدش پماد ویتامین بزن یا وازلین