2777
2789

درود دوستان وقتتون بخیر خالم وقتی ۲۸ سالش بوده یه دوقلو گیرش میاد بعد از اون هم باز باردار شده بوده اونم دوقلو ولی با سوزن و کورتاژ سقط میکنه الان ۴۵ سالشه بچه هاش رفتن دانشگاه خودش و شوهرش تنهان دلش بچه میخواد ولی باردار نمیشه دوقلو هاشم دلشون بچه میخوان شما اگه دکتر خوبی سراغ دارین یا تجربه ای در این مورد دارین لطفا راهنمایی کنید وضع مالیشون هم خیلی خوبه 

جواب هوش مصنوعی

سلام،
خاله‌تون احتمالاً به دلیل افزایش سن و کاهش ذخیره تخمدان باردار نمیشه، ولی چون وضع مالی‌شون خوبه، می‌تونن از روش‌های کمک‌باروری استفاده کنن.

۱. آزمایش ذخیره تخمدان (AMH) بده

• باید بررسی کنه که آیا هنوز تخمک‌گذاری داره یا نه.
  • اگر ذخیره تخمدانش کم باشه، باید سریع اقدام کنه.

۲. روش‌های کمک‌باروری (IVF) و تخمک اهدایی

• اگر تخمدانش هنوز تخمک تولید می‌کنه: می‌تونه با IVF (لقاح مصنوعی) باردار بشه.
  • اگر ذخیره تخمدانش خیلی کم باشه: می‌تونه از تخمک اهدایی استفاده کنه.

۳. داروهای تحریک تخمک‌گذاری

• بعضی وقتا با داروهای هورمونی می‌تونن تخمدان رو تحریک کنن و احتمال بارداری رو بالا ببرن.

۴. رحم جایگزین (اگر مشکل رحمی داره)

• اگه رحمش آماده پذیرش بارداری نباشه، می‌تونن از رحم جایگزین استفاده کنن.

به کسانی که به همه چیز شک دارند احترام بگذارید ؛ آن ها عمیقا یک بار مرده اند💀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.