2777
2789
عنوان

ایده های ولنتاینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسالم جعبه چوبی درست کردم بیرونشو میخوام با کارت پستال و عکسای دونفرمون تزیین کنم.داخلش پوشال بریزم دسر.میوه شکلاتی.شکلات پاسیل وغذا بزارم.تو یه ساکم کادوشو

من اصلا بلد نیستم کیک درست کنم  همزن برقی و انواع و اقسام وسایل کیک و تا سینی مخصوص تریین هم دارم ، هرسال تولد شوهرم و ولنتاین میرفتم از شیرینی فروشی میخریدم میگفتم ساده درست کن بدون هیچ تزیین بعد خودم به حالت بچگونه روش تزیین میکردم ، بعد همزنو الکی اردی میکردم و ... شوهرم فکر میکرد من درست کردم ، چن وقت پیش مهمون داشتیم تعریف کیک های منو کرد گفت پاشو یکی درست کن پرچم منو ببر بالا 😂😂😂😂گفتم هیچوقت اینو نگو فقط این کیک ها مخصوص توئه حتی واسه مادرم درست نمیکنم ، یه حالی کرده بود 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍

یه عکس دونفرمون رو سال پیش دادم از روش پازل درست کردن،بهم ریختشو دادم همسرم نشستیم باهم کاملش کردیم وقتی کاملشو دید خیلی ذوق کرد

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من اصلا بلد نیستم کیک درست کنم  همزن برقی و انواع و اقسام وسایل کیک و تا سینی مخصوص تریین هم دا ...

وای 😂 کیک اسونه حالا یه بار امتحان کن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

منم یه سال نون پیتزارو شکل قلب برش دادم و سوسیسارو با قالب قلب زدم و پیتزا درست کردم....ژله ی قرمز با ضخامت یکی دو سانت درست کردم و قالب قلب زدمو قلبارو تو یه ظرف دیگه گذاشتم و ژله بستنی آلوئه ورا دورش ریختم و برش دادم.....یه دفعه هم کاسترد درست کردم توی دوتا لیوان پافیلی و کج گذاشتم یخچال ببنده...بعد روش رو ژله انار و دونه های انار ریختم

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤