2777
2789
عنوان

بنظرتون کارم اشتباه بود خانوما💔

252 بازدید | 20 پست

برادر جوون زن عموم فوت کرده ، ۲ روزی هست

زن عموم اومده بود خونمون کلی هم آرامبخش زده بود تا اروم شده بود یهویی عکس داداشش رو استوری یکی دید شروع کرد ب گریه من خواستم برم آرومش کنم نتونستم خودمم حالم بد شد بیشتر از اون گریه میکردم الان با خودم نمیگم نکنه حالشو بد کرده باشم بخدا دست خودم نبود دلم اتیش گرفت آتیش💔

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

عزیزم چ قلب مهربونی داری🥺

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چ قلب مهربونی داری🥺

دل سنگ هم آب میشه تو اینجور مواقع عزیزم انشالله هیچوقت غم نبینی تو زندگیت❤️

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

نه غمه دیگهولی میگن برا کسی که مرده زیاد بی قراری کنی اون عذاب میبینه

ای کاش میشد واقعا

آدم دلش میخواد ب هر چیزی چنگ بزنه تا اروم بشه

دل سنگ هم آب میشه تو اینجور مواقع عزیزم انشالله هیچوقت غم نبینی تو زندگیت❤️

اره عزیطم.انشالله خوشبخت باشی گلم.دعا کن این ماه مامان شم دل تودلم نیس🥲تروخدا ازته دلت دعام کن بگو فاطمه این ماه مامان شه...مطمعنم خدا صدای ترومیشنوه🥺❤️

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اره عزیطم.انشالله خوشبخت باشی گلم.دعا کن این ماه مامان شم دل تودلم نیس🥲تروخدا ازته دلت دعام کن بگو ...

انشالله مادر میشی عزیزم امیدوارم خدا بهت ی نی نی خوشگل و باهوش بده هرچقدر زودتر واست دعا کردم🤍💗

انشالله مادر میشی عزیزم امیدوارم خدا بهت ی نی نی خوشگل و باهوش بده هرچقدر زودتر واست دعا کردم🤍💗

الهی فدای توبشم مهربونم.عزیزدلم زن عموت ناراحت نشده نگران نباش اتفاقا اون لحظه ک باهاش گریه کردی و همدرد شدی باهاش.نگران نباش عزیزکم

الهی فدای توبشم مهربونم.عزیزدلم زن عموت ناراحت نشده نگران نباش اتفاقا اون لحظه ک باهاش گریه کردی و ه ...

خدانکنه عزیزم من قربونت برم 💖 امیدوارم هیچوقت غم نبینی و ب زودی دامنت سبز شه فداتشم