2777
2789
عنوان

بدم میاد از خودم

78 بازدید | 4 پست

بابام بی مسؤلیت همه بار های مالیم رو دوش مامانمه مامانم از صب تا شب کار بعد که میاد هم بابام به شدت باهاش بد برخورد میکنه یعنی توقع داره حتی غذایی که خودش میخوره رو هم مامانم بخره ؛؛؛؛ اینکه بعضی وقتا با مامانم بد رفتاری میکنم یا چون قبول کرده مسؤلیتم رو مثل اینکه وظیفشه باهاش برخورد میکنم اذیت میشم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه تو مامانت کار میکنه من که خرجام رو دوش داداشم هست چی بگم 😢 انقد شرمندم که حد نداره هیچ خرجی نمیکنم که مجبور شم بهش بگم پول بده فقط هزینه تحصیلم میکنم و هر چی بیاره خونه میخورم اصلا بیرون نمیرم که خرج اضافه براش نتراشم 😭 کاش میتونستم کار کنم یه گوشه از بار خرج خونه رو از رو پوشش بردارم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂