سلام خسته نباشید لطفا منطقی جوابمو بدید و یه راه کار بدید چون واقعا دوست ندارم این دوستی به همین راحتی تموم بشه...
ما یه اکیپ ۵ نفره داریم
من و خانم ایکس (دوست صمیمی من)چهارشنبه سوری تصمیم گرفتیم بریم بیرون گفتیم حالا که داریم میریم بگیم بقیه اکیپ هم بیان
اما یه مشکلی بود خانم زد قبلا بارها گفته بود که به هیچ عنوان به گوشی من زنگ نزنید و اون روز اصلا انلاین هم نشده بود پس راهی نبود که بهش خبر بدیم ما هم ساعت ۵ تصمیم گرفتیم بریم بیرون و ۶ رفتیم بیرون.
من به خانم ایگرگ زنگ زدم و گفتم میریم بیرون میای ؟ گفت آره و از اونجایی که اون همیشه به اون یکی فرد اکیپ(خانم زد 2) میگه همه چیز رو با خودم گفتم حتما به اون میگه که بیاد باهامون اما خانم ایگرگ هم فکر کردا من خبر دادم و چیزی نگفته.
ما رفتیم بیرون و حوالی ۸ و ۹ بود که فهمیدیم هیچکس به خانم زد ۲ نگفته .
محل ما هم جوری هست که تو چهارشنبه سوری قفل میشه و امکان رفت و آمد نیست به خصوص امسال که همه بزن و برقص میکردن و شلوغ بود.برای همین دیگه به خانم زد ۲ زنگ نزدیم که ناراحت نشه چون هم دیر بود هم راه ها بسته بود.حالا ما این وسط یه اشتباه خیلی بزرگ هم کردیم که بیرون رفتن رو تو گروه نگفتیم.
ما رفتیم و عکس و فیلم گرفتیم و به پیشنهاد خانم ایکس خانم های زد رو تو استوری هاید کردیم.اما مثل اینکه خانم زد با اکانت قبلیش که هاید نکردیم استوری رد میبینه و ماجرا شروع میشه.من میدونم که ما اشتباه کردم و از اون روز تا الان هزار بار ازشون عذرخواهی کردیم و توضیح دادیم براشون و خدا شاهده بهشون هیچ بی احترامی تو کلام نکردیم اما خانم های زد اصلا نمی خوان توضیح ما رو قبول کنن و میگن بهمون بی اعتماد شدن و ...
فکر میکنن برای اینکه دست به سرشون کنیم دروغ گفتین ولی اینطور نیست.
اون ها هیچ بی احترامی به ما نکردن به چیز یکیشون که چون روز اول بود و خیلی ناراحت بودن ما اصلا به خودمون نگرفتیم و ناراحت نشدیم گذشت و گذشت تا امروز که خیلی بهمون بی احترامی کردن در حالی که ما هنوز عذرخواهی می کردم منم با آخرین بی احترامی که بهم کرد گفتم به احترام دوستیمون جوابتو نمی دم که ریپ زد دوستیمون؟
بعد گفتم آره من هنوز برای این دوستی احترام قائلم ولی فکر کنم تو نیستی که گفتم دقیقا
منم گفتم پس حرف نمی مونه
اما واقعا دلم نمی خواد این دوستی تموم بشه ما چند ساله باهم دوستیم با هم سفر رفتیم بیرون رفتیم واقعا خیلی سخته که اینطوری و آنقدر مسخره این دوستی تموم بشه...
من میدونم که ما اشتباه کردیم و حق دارن ناراحت بشن ولی صد ها بار توضیح دادیم عذرخواهی کردیم