2777
2789
عنوان

سیزده کجا میرین خانوما😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 123 پست
خواهرهای خودم امروز زنگ زدن دعوتمون کردن بریم باغ ویلای اونا شبو بمونیم تا فردا سیزده بدرم همونجا طب ...

نه حتماً برو با خواهرات خوش بگذرون به شوهر جماعت رو نده فک کنه میتونه با یع بحث خواستش تحمیلت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای امان از مردا چه کاریه آخه میبینن زن داره طرف پیگه ورا باید مزاحم بشن🤦🏻‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من تنهایی میرم پارک جمشیدیه تهران با مترو تازه برای خودمم بیرون پیتزا میخرم

ای جان خوش بگذره بهتون 😍چرا تنها کسی نیست با هم برین دوستی خانواده ای کسی؟

نه حتماً برو با خواهرات خوش بگذرون به شوهر جماعت رو نده فک کنه میتونه با یع بحث خواستش تحمیلت کنه

نمیتونم اونا رفتن واسه فردام چکار کنم با اینا برم خوهر شوهر برادر شوهر ها با کلی بچه

ای جان خوش بگذره بهتون 😍چرا تنها کسی نیست با هم برین دوستی خانواده ای کسی؟

ببین خانواده خودم که شهردیگن خوشم نمیاد از اونجا شوهرمم با خانواده خودش میره به منم گفت بیا منم حوصله تیکه های مادرشوهرمو ندارم واینکه اونا میرن یه جای خلوت من دوست دارم برم جای شلوغ و بزن وبکوب دخترپسرا رو ببینم وخوش بگذرونم. کلن تنهایی بهم خوش میگذره یا با دوستام. که البته این دوره زمونه به کمتر دوستی میشه اعتماد کرد بخاطر همین دوست دارم تنها برم

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

ده روزه تقریبا اومدیم مسافرت سمت خانواده مادریوالا با مامان بزرگ و بابابزرگ و دو تا داییام و زن و بچ ...

چه عالی جمعتون جمعه پس خوش بگذره بهتون😍😍🌷🤌🏻