2777
2789
عنوان

تکان نخوردن جنین

11091 بازدید | 34 پست

سلام خانما من هفته 25 هستم امروز از صبح خیلی حرکات نینیم کم شده به جز یکی دوتا حرکت خیلی ریز دیگه اصلا حرکت نکرده خیلییییی نگرانم کسی تجربه ای داره؟

عزیزم اونم استراحت میکنه دیگه یه چیز شیرین بخور الان سر ذوق میاد بچه 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش متمرکز شو رو حرکتاش اگه تو یک ساعت حرکتاش کمتر از ۴ تا ...

خوردم دراز کشیدم هرچی دست میکشم اصلا انگار نه انگار

ای بابا 25 هفته که تکوناش مهم نیس زیاد

من یک روز در میون یه تکونی میخورد میفهمیدم هنوز زندس

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .