2777
2789
عنوان

کادوی تولد منو داد به برادرش

361 بازدید | 37 پست

خیر سرم مثلا تولدم بود بهم گفت برادرم گوشی نیاز داره بریم براش بخریم گفتم خوب با خودش برو گفت نه دیگه گفته خودمون بخریم منم رفتم یه گوشی انتخاب کرد گفت این چطوره گفتم می دونی که من از گوشی سر در نمی یارم زیاد ولی کار خاصی که با گوشی نداره این مشکلش رو حل می کنه 

اونم گوشی رو خرید 

شب مامانم اینا برام تولد گرفتن همون گوشی رو به عنوان کادو داد بهم گفت می خواستم سورپرایز شی 

من ازش یک روزی استفاده کردم دیدم داغ می کنه سیمکارت رو انداختم توی گوشی قبلی ام 

من دو تا شغل پاره وقت دارم که مدام با گوشی یا جلسه دارم یا کار دارم خلاصه گوشی خوب نیاز دارم 

اتفاقا خودش هم دید که وسط جلسه گوشی داغ کرده بود گفت انگار به دردت نمی خوره گفتم نه می ترسم بسوزه سیمکارتم رو انداختم توی گوشی قبلی ام 

اونم راحت برد گوشی رو داد به برادرش انگار اصلا از اول برای من نبود 

اصلا برام مهم نیست که برام کادو تولد نگرفته یا اصلا صداشو در نیاورد خیلی وقت ها اصلا یادش نبوده اما اینکه از اول قصدت خرید برای یه نفر دیگه باشه الکی بدی به یه نفر دیگه در صورتی که از قبل می دونی به دردش نمی خوره و بعد راحت بری بدی به همون نفر اول خیلی درد داره 

قصد دارم منم تولدش یه ماشین اسباب بازی بخرم بگم عه به دردت نمی خوره انگار بدم به خواهرزاده ام ببینم چه حسی پیدا می کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم دیده استفاده نمیکنی خواسته پولش هدر نره داده داداشش استفاده کنه

نمی دونم چون از اول هم هی می گفت برای داداشم گوشی می خوام بگیرم حس می کنم اصلا نمی خواسته برای من بگیره 

عزیزم شما باید یکمی از مغزت استفاده میکردی واقعا متوجه نبودی نزدیک تولدت چرا اصرار داره تو رو ببره گوشی بخره خب یه خوبشو انتخاب میکردی 

ولی در مورد اینکه سرخود گوشی رو برده داده به شدت کار غلطی کرده من بودم به روش میاوردم میگفتم واسه چی گوشی منو بخشیدی؟؟برو همین الان یه خوبشو برام بگیر

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

من مثل شما فکر نمیکنم ، از اولش قصدش خرید برای شما بوده و برادرش بهونه بوده ، ولی وقتی دید به دردت نمیخوره دیگه داده به اون

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌