2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

20 بازدید | 2 پست

هفته پیش با نامزدم دعوای بدی کردم

فرداش زنگ زدم و عذر خواهی کردم و گفتم بیا با هم بریم تراپی و زوج‌درمانی کنیم، من اشتباه کردم ولی الان پشیمونم و حاضرم برای جبرانش هرکاری بگی بکنم.

بیا این رابطه رو با کمک گرفتن بهتر کنبم.

اما کلا همه تقصیر رو انداخته گردن من و میگه همه چیز تمام، میگم باشه من مقصر بیا بهم کمک کن و با هم بریم پیش مشاور تا من بهتر بشم اما میگه همه چیز تمام و دیگه جوابم رو نداده، فاصله مون زیاده و الان بک هفته هست دارم دیوونه میشم، بگید چه کار کنم

الان پیام هامو میخونه اما هیچ جوابی نمیده

راهنماییم کنید

توضیح دیگه هم اینکه رابطه مون خیلی خوب بود و همیشه در مورد همه چیز و هر مشکلی صحبت میکردیم و حرف میزدیم و مشکلات رو برطرف میکردیم،ولی این بار حاضر به هیچ کاری نیست و میگه تمام.

رابطه هم خوب بوده و همه چیز هم خوب بوده چه مالی، چه جنسی چه مسئولیت پذیری چه تعهد، هر دومون سعی میکردیم منطقی جلو بریم. البته دچار اورتینکینگ هم هست اما در این ۲ـ۳ساله اینقدر بهش اطمبنان دادم 

و ادم امنی بودم که همه حرفاشو میگفته و هیچ وقتم حرفاشو به روش نیاوردم که حس نا امنی بده، نمیدونم ابنبار چرا اینجوری شده.

لطفا راهنماییم کنید 

کار خوبه خدا درست کنه

منم لایک کنید لطفا شرایطم مثل شماست فکر کنم باید زمان داد

خب کسی که همیشه حرف میزده نمیتونه بگه باید زمان داد و الان نمیخوام حرف بزنم در موردش

کار خوبه خدا درست کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.