2777
2789

کسی از شما والدین سمی داشته؟ 

تو رو خدا اگه باردارین ویا قصد بچه دار شدن دارین قبلش کلی در مورد اینکه چجوری  والدین خوبی برای بچه هاتون باشین بخونین 

مادرم سالها منو عذاب داد چه جسمی چه روحی 

با اینکه خودم استقلال مالی دارم مدام هر روز میگه تو تو خونه ما اضافی هسدی چرا شوهر نمیکنی از دستت خلاص شیم  برای کوچیک ترین کارها منت میزاره فقط تحقیر و تحقیر و تحقیر و خیلی حرفا که روم نمیشه که بگم 

فقط میتونم بگم از ما که گذشت لطفا  برای بچه هاتون پناهگاه امن باشید ...🥺🙏🏻✨

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

عزیزم مادرت اگاه نیست تو که اگاهی 

توجه نکن به حرفاش 

ترمیم کن زخماشو 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مادرت اگاه نیست تو که اگاهی توجه نکن به حرفاش ترمیم کن زخماشو

نه حتی تراپیستم گفت مادرتو رها کن درست بشو نیست رفتارش 

گفت تا میتونی ازش دور شو 

نه حتی تراپیستم گفت مادرتو رها کن درست بشو نیست رفتارش گفت تا میتونی ازش دور شو

عزیزم منطورم ترمیم زخمایی که بهت زده بود

و یکی از تاپیکاتو دیدم لطفا لطفا واسه هیچ پسری خرج نکن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من جای تو باشم از اون خونه میرم والادرآمد که داری سنتم ماشالا خوبه و عاقلی پس برو جدا زندگی کن قرار ...

خب یکی از مشکلاتم همینه به شدت آدمای متعصبی هستن رفتن از خونه پدری بدون شوهر کردن یعنی مرگ ... 

به غیر اینکه واقعا بمیرم که بتونم رها شم 🥺

من پدر سمی دارم

کاش جا بیفته همه زن و شوهرها پیش از بچه دار شدن برن پیش روانپزشک و روانشناس و تمام مشکلات روانی خودشون رو درمان کنن

اونا نیاز به درمان دارن ولی نمیپذیرن و ماهم نیاز به درمان پیدا میکنیم🥲💔

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
خب یکی از مشکلاتم همینه به شدت آدمای متعصبی هستن رفتن از خونه پدری بدون شوهر کردن یعنی مرگ ... به غی ...

عزیزم ترسو و بدبخت نباش 

کلا برو می‌خوان چیکارت کنند ؟ نهایت میگن تو با مرده برای ما فرقی نداری و باهات قطع ارتباط کنند 

بهتر از اینه که هرروز اعصابتو خورد کنن

عزیزم منطورم ترمیم زخمایی که بهت زده بودو یکی از تاپیکاتو دیدم لطفا لطفا واسه هیچ پسری خرج نکن

آها آره تراپیست میرم همیشه ولی جای زخم زبونی که از مادر بخوری خیلی عمیق تر روی قلب میمونه 

نمیدونم کدومدتاپیکمو دیدین ولی آره حق با شماس دیگه اونکارو نمیکنم 

همینم باعثش مادرمه از بس بهم فشار آورد فکر میکردم باید همه کار برای پسر بکنم تا بلکه بیاد منو از جهنم بیرون ببره 🥲

من پدر سمی دارمکاش جا بیفته همه زن و شوهرها پیش از بچه دار شدن برن پیش روانپزشک و روانشناس و تمام مش ...

دقیقا درکت میکنم 

زخمهایی که پدر و مادر به آدم میزنه خیلی کاری تره🥲 

با اینکه دلم میخواد عمیقأ مادرمو دوس داشته باشم در واقع دشمنمه 

عزیزم ترسو و بدبخت نباش کلا برو می‌خوان چیکارت کنند ؟ نهایت میگن تو با مرده برای ما فرقی نداری و باه ...

کاش امسال شجاعتشو پیدا کنم 

برام دعا کن به آرامش برسم 🫂❤️

دقیقا درکت میکنم زخمهایی که پدر و مادر به آدم میزنه خیلی کاری تره🥲 با اینکه دلم میخواد عمیقأ مادرم ...

ان شاالله زودتر مشکلاتت حل بشه و اینقدر خوشحال و خوشبخت باشی که این روزا اصلا یادت هم نیاد

برای ختم بخیر شدن هرچه سریعتر مشکلات منم دعا کن

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم